Köpenhamn

Status
Stängd för vidare inlägg.

Sten 44

HBK Medlem
Inlägg
67
Kommun
Varberg
HBK-Nr
4650
Vi tänker besöka Köpenhamn ett par dagar i början på juli och behöver tips var det bästa stället är att övernatta på är. Både SP City Camp och Bellahöj camping ligger bra till eller vad anser ni?
 

Marianne & Ranko

HBK Medlem
Inlägg
4,627
Kommun
Göteborg
HBK-Nr
12537
Ingen aning när det gäller ställplatser, men det borde finnas en och annan trevlig Dansk som kan informera oss alla, vi haft bara bott på hotell i Köpenhamn OCH även det var trevligt. Det enda otrevliga är dagens valutakurs, men, men, det drabbar väl ingen fattig ; )
 

Rulleriet

HBK Medlem
Inlägg
206
Kommun
Åmål
HBK-Nr
25505
Läste i Husbil & Husvagn, 27 mars 2019, om en ny ställplats, dock dyr som en camping (35 Euro), som jag tänker prova själv nån gång i sommar. Har tidigare bott på hotellet intill, och vet att kommunikationer till city är utmärkta, ligger nära Kastrup och motorväg, alltså en del buller. /Göran

Citat
Det är ACI som skrivit om den nya ställplatsen som tilhör Royal Golf Center och är öppen från den 16 juni till den 18 augusti. Platserna är bokningsbara och den tjänsten är öppen från den 1 april på hemsidan www.royalparking.dk. Geografiskt så befinner man sig mellan Vejlands Allé, Amager Motorvej, Öresundsbanan och Bella Center.

I närheten ligger Örestaden där man kan ta promenader eller cykelturer men det finns även lekplatser, akvarium och museer. ACI skriver vidare att det bara tar nio minuter in till Köpenhamns centrum med metron. Gillar man golf finns gratis introduktion för nybörjare på tisdagar och torsdagar.

Den videoövervakade ställplatsen kan ta emot 50 husbilar och kostnaden är 35 euro och då ingår tömning, vatten och el. Dessutom finns tillgång till internet, toaletter och soptömning. För de som har hunden med sig kan det nämnas att även dessa är välkomna om de hålls kopplade.

Här hittar du mer information: cphautocamp.dk samt Facebook

GPS: N 55°38'17", E 12°34'29"

Slut citat
 
Senast ändrad:

Dethleffskvalite

HBK Medlem
Inlägg
2,756
Kommun
Lomma
HBK-Nr
1035
Senast ändrad:

wikswa

HBK Medlem (P)
Inlägg
13
Kommun
Trosa
HBK-Nr
364
Bellahöj är en bra ,enkel camping, cykelavstånd till centrum. Buss finns också. Tror att det är den närmaste platsen, har inte varit på den nyaste city camp, de låg förut mycket centralt vid Fisketorvet. En camping finns också ,Absalon Camping, men då får man ta pendeltåg till centrum. Var där i dec-17, och tyckte att det var lite väl dyrt.
 

Sten 44

HBK Medlem
Inlägg
67
Kommun
Varberg
HBK-Nr
4650
Vi har nu varit på Bellahöj Camp och tycker att den är helt ok. Ett stort grönt fält, gamla toabyggnader men rena och städade 2st duschvagnar med ca 16platser. Kollade in City Camp men den låg intill en järnväg stenöken och ca 100dk dyrare. Tack för alla svar.
 

Argos 747

HBK Medlem
Inlägg
388
Kommun
Vara
HBK-Nr
7399
Hej någon som besökt "nya" citycamp i Köpenhamn i år ska dit nästa helg men läst recensioner och det verkar vara trångt för husbilar och komma in och ut samt endast 3 duschar med toalett för hela ställplatsen och ett jäkla liv på natten från ett lager och nattklubb. Någon med erfarenheter?
 

Argos 747

HBK Medlem
Inlägg
388
Kommun
Vara
HBK-Nr
7399
Hej finns det möjlighet att tömma toa och gråvatten på stället du tipsar om kan läsa mig till det?
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen