• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Hårdare tag i Spanien 200 får böter

Wberger

HBK Medlem
Inlägg
3.026
Kommun
Lund
HBK-Nr
2577
Artikel idag i Diario de Almeria :

Junta de Andalucía har genom en speciell övervakningsanordning i naturparken Cabo de Gata-Níjar lämnat in mer än tvåhundra böter för personer som kom till platsen eller stannade över natten i en husvagn , husbil och andra fordon på platser som inte var behöriga att detta, under den sista semestern den 12 oktober.
Böterna är på upp till 600 Euro. Massor med vildcampare under långhelgen med Spaniens nationaldag.
Artikel tar upp att parkering som bil okey. Inte en mm utökning av fordonets storlek eller aktivitet utanför husbilen. Inte stödben , inga fönster öppna , ingen markis , bord osv.

Jag gissar att de åkt runt och filmat och bötfäller i efterhand.
 

Bennsan

HBK Medlem
Inlägg
5.429
Kommun
Vänersborg
HBK-Nr
12368
Spanjorerna skiter tydligen i de restriktioner som landets ledning satt upp. Vad kan annars göras för att folk skall respektera restriktionerna? Det är ju samma här hemma, det borde inte vara frivilligt utan tvång med efterföljder för de respektlösa. Festarna på krogar & universitet tar inget som helst ansvar & visar ju ingen som helst solidaritet med resten av samhället.
 
Toppen