Ordföranden har ordet !

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Carina, 14 Juli 2008.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Carina

  Carina HBK Valberedning

  Inlägg:
  5,178
  Kommun:
  Tyresö
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  6
  Årets Nordic Motor Caravan träff har avhållits i Sappee, Finland. Det var ett mycket trevligt arrangemang och många fick tillfälle att stifta nya bekantskaper. Träffen samlade 140 husbilar från de olika klubbarna i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

  Årets landskamp, där alla klubbarna deltog, vann Finland som därmed övertog vandringspokalen från oss. På kvällen var det gemensam middag med dans. Långbord i bästa HBK-anda hann vi också med vid ett par tillfällen.

  I turordning för nästa NMC-träff är Sverige. Vid representantmötet önskade delegaterna enhälligt att Husbilsklubben.se ska stå som värd. Innehåll, plats och anmälan till träffen kommer att presenteras senare.

  Inom NMC utbyter de nordiska klubbarna erfarenheter och idéer över gränserna. Tanken är bland annat att gemensamt jobba fram bra rabatter hos olika företag samt sammanställa lämpliga ställplatser för våra medlemmar. De sistnämnda har redan skett för år 2008 i Nordic Camper Guide http://www.husbilsklubben.se/forums/t26367/ .

  Har ni tips om platser till guiden så lämna gärna uppgifterna till vår sekreterare Leif Nivebro, HBK17. Observera att markägaren måste vara tillfrågad och ska ha lämnat sitt godkännande.

  Med de klubbar som är anslutna till NMC är vi idag en intressegrupp på ca 15.000 husbilsägare, d.v.s. ca 30.000 personer. Detta antal kommer vi i fortsättningen att framhålla, när vi presenterar oss för företag och myndigheter.

  Efter Finlandsresan har Gunnar och jag åkt ca 95 mil i södra Sverige och stannat på olika ställplatser. Där har vi mött många trevliga klubbmedlemmar och fått höra om deras semesterupplevelser och vilka bra tips de fått här på HBK:s hemsida. Många andra som vi pratat med, har berättat att de sett hemsidan och kommer att bli medlemmar. Välkomna ska ni vara till klubben.

  Trevlig fortsättning på sommaren!

  Carina
   
  Teddi, SMEDBY, Gonardi och 42 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.