Ordföranden har ordet den 9 juni 2008

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Carina, 9 Juni 2008.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Carina

  Carina HBK Valberedning

  Inlägg:
  5,178
  Kommun:
  Tyresö
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  6
  Ordföranden har ordet!

  9 juni 2008

  Nu syns det efter vägarna och på ställplatser att klubben ökat. I helgen har jag sett många klubbdekaler vilket kanske inte är så konstigt då vi idag är hela 2 253 medlemmar.

  Efter midsommar har Nordisk Motor Caravan, NMC, möte i Finland. Det är en träff för medlemmarna i de nordiska husbilsklubbarna. Under träffen möts de olika ländernas representanter och behandlar frågor om fortsatt gemensamt arbete. Förutom lite olika aktiviteter är det en landskamp som brukar vara mycket uppskattad.

  Hoppas ni sett att det finns en Nordisk Camper Guide som innehåller ställplatser i de nordiska länderna. Den går att beställa genom Lisa-10. Den kan vara bra även som present till husbilskompisen http://www.husbilsklubben.se/forums/t26367/

  Nu när ni är ute i sommar tag gärna fram kameran och fota samt notera bra ställplatser att lägga in i vår ställplatslista. Håll gärna även ögonen öppna för var det finns husbilsvänliga kommuner.

  I takt med att klubben växer hoppas vi att det tillkommer fler som har intresse av att ingå i någon av de arbetsgrupper som finns. Det är alltid lättare att kunna delge information till andra om man har kunskap och intresse i en fråga. Vilka arbetsgrupper som är aktuella ser ni på första sidan. Finns det fler områden som kan vara av intresse, så hör av er.

  Det är knappt en månad sedan vi hade årsmöte, men nu är det dags att undersöka lämplig plats för nästa årsmöte. Om det är någon som har tips om plats, hör snarast av er till mig! Tänk på att det behövs parkeringsytor för ca 300 bilar och möteslokal för 500-600 personer.

  Kör försiktigt, så ses vi säkert efter vägarna eller på någon träff.
  Carina HBK 6
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.