Ordföranden har ordet den 6 September 2011.

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av LasseLarsson, 6 September 2011.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. LasseLarsson

  LasseLarsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  551
  Kommun:
  Perstorp
  Medlemskap:
  2021
  HBK-Nr:
  1108
  Hej alla husbilsvänner.

  Senaste nytt från Folksam
  Hej,
  Vi ber om ursäkt.
  Tyvärr måste vi berätta att din husbilsförsäkring har fått ett för högt pris på grund av ett fel i vårt datasystem.
  Du som har hunnit betala din försäkring under 2011, kommer förstås att få tillbaka mellanskillnaden så fort som möjligt.
  Du får antingen en utbetalning eller också tillgodoräknas beloppet på din nästa betalning. Snart får du också ett nytt försäkringsbesked med rätt pris för din försäkring.

  Vi är väldigt ledsna för det inträffade och hoppas på din förståelse.

  Ring oss om du har frågor, 0771-950 950

  Vänliga hälsningar från oss på Folksam


  Elmiamässan är igång. Där har vi ett mässerbjudande att man kan lösa sitt medlemskap på plats som då gäller för resten av året plus hela 2012.Besök oss i vår monter så fixar vi det. Jag har besökt ett antal träffar. Kräftskivan i Oderljunga blev väldigt lyckad då radio Kristianstad var på plats och direktsände vid två tillfällen. Häromdagen kontaktade förvaltningschefen i Perstorp mig och undrade om det var ett årligt återkommande arrangemang. Han tyckte själv att det var ett lyft för kommunen. Därefter var det dags för "lergökarallyt i Ängelholm som förmodligen återkommer igen, kan säga att det var en toppenträff. Den senaste träffen var "kroppkaketräff" Eriksöres camping på solen och vindarnas ö en också som det verkar återkommande träff. Linkan med personal ett jättetack för ert trevliga bemötande. På Öland var det inte mindre än två tidningar som gjorde reportage. Tack alla ni som offrar er och arrangerar träffar för utan er hade HBK stått sig slätt, än en gång tack.
  Lasse Larsson
   
  Senast ändrad: 9 September 2011
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.