1. Blir du medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2019 samt hela år 2020. Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Husbilsklubbens årsmöte år 2020 kommer att hållas i Mariestad. Mer information finns här: Årsmöte 2020

  Stäng meddelande

Ordföranden har ordet 27 sept. 2008

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Carina, 27 September 2008.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Carina

  Carina HBK Valberedning

  Inlägg:
  5,177
  Kommun:
  Tyresö
  Medlemskap:
  2019
  HBK-Nr:
  6
  Tillströmningen av nya medlemmar fortsätter.

  Tyvärr har vi fått en del förseningar, varför vi vill be er som fortfarande väntar på att bli insläppta och få medlemsnummer, att ha tålamod någon dag till.

  Vi har i samband med att vi bytt bank hamnat i det läget att vårt konto stängdes innan betalningslistorna hade skrivits ut och har därför fått vänta på ett antal utdrag från Bankgirocentralen, så vi kan identifiera vilka som betalat in. Vi beklagar mycket den uppkomna situationen.

  Många medlemmar träffades på Elmia-mässan eller på Ragglanda och hade trevligt under några dagar. Klubben hade där besök från tidningen Husbil & Husvagn och ett reportage kommer i deras tidning. De gjorde också ett videoreportage hos ett par av våra medlemmar som ni kan se på deras hemsida; Video: Besök hos Husbilsklubben i Ragglanda - Husbil & Husvagn

  Ni som inte hade möjlighet att se detta eldorado av husbilar har nu chansen att besöka Caravan Show i Kista 9-12 oktober.

  För medlemmar finns en rabattkupong att ladda under ”HBK informerar”.
  Har ni inte möjlighet att skriva ut biljetten så räcker det med att visa upp medlemskortet vid entrékassan. Rabatten gäller endast torsdag och fredag.

  Vi ser också fram mot en givande helg den 3-5 okt., där funktionärer, för kommande arrangemang i klubben, är inbjudna till träff tillsammans med styrelse och web.

  Ni som känner intresse för att hjälpa till, på ett eller annat sätt i klubben, hör av er till styrelse eller valberedningen. För i och med att klubben växer kommer det alltid att finnas behov av funktionärer.

  Vad gör medlemmarna i höst?

  En del har gjort sig klara för att åka söderut, för att kanske övervintra i Spanien, Portugal eller någon annanstans. Ni kan gärna skriva under ”Dit åker vi” för vem vet, det kanske gör att ni träffar andra medlemmar som är på resa åt samma håll. Varför inte flytta er ”plutt” under ”Här finns vi” till platsen där ni befinner er.

  Vi andra som är hemma kanske åker på någon av de träffar som finns under ”Träffar och evenemang”.

  Men, hemsidan finns här och väntar på er varje dag, var ni än befinner er. Att den erbjuder så många möjligheter gör att det finns behov av minst ett dagligt besök.

  Ha en trevlig höst
  Carina
   
  Kulo1, Calle Bonath, kajal och 97 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.