1. Blir du medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2019 samt hela år 2020. Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Husbilsklubbens årsmöte år 2020 kommer att hållas i Mariestad. Mer information finns här: Årsmöte 2020

  Stäng meddelande

Ordföranden har ordet 26 aug. 2008

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Carina, 26 Augusti 2008.

 1. Carina

  Carina HBK Valberedning

  Inlägg:
  5,177
  Kommun:
  Tyresö
  Medlemskap:
  2019
  HBK-Nr:
  6
  Nu börjar klubbträffarna avlösa varandra igen, det är räkfrossa, kräftfest, surströmming, guldvaskning, silvergruvebesök, maskerad m.fl. Hoppas att ni får tillfälle att åka på flera träffar och lära känna många klubbkamrater. Som t.ex. den i september under Elmiamässan då Susanne & Ragge ordnat en träff för dem som inte vill stå på mässområdet. Buss går från träffen direkt till mässan.

  Husbilsklubben.se kommer att stå som arrangör för två stora arrangemang nästa år. Först blir det Årsmöte den 1:e till 3:e maj i Kristinehamn, dit väntas många fler medlemmar än vid senaste årsmötet eftersom medlemsantalet sedan dess stigit med 50%.

  Därefter är Husbilsklubben.se värd för nästa års Nordiska träff, NMC 2009 som är planerad att hållas i Ödeshög veckan efter midsommar.

  För dessa stora och viktiga träffar behöver vi många glada och trevliga medlemmar som vill och kan hjälpa till med olika uppgifter som behövs för att skapa bra och minnesvärda träffar. Styrelsen har beslutat att kalla till en särskilt träff för dem som är intresserade att fungera som funktionärer. Se särskild kallelse under ”Träffar”.

  Bo Malmberg (HBK 369) som är ansvarig för Kommunkontakt/ställplatser kommer att sammanställa en ”lathund” om vilka regler som gäller för parkering/övernattning i husbil. Han kommer också att tipsa om vad man bör tänka på för att inte irritera omgivningen då man parkerar/övernattar utanför campingplatser.

  Arbetet med Nordic Camper Guide som vi såg första utgåvan av i år, kommer att fortsätta med ett utökat antal platser i Sverige. Vi hoppas därför att ni medlemmar kan lämna tips som vi kan ta med i nästa års tryckning. Meddela vår sekreterare, Leif HBK 17, senast den 1 november om du har platser som kan tas med, markägaren måste ha gett sitt medgivande.

  Bilflaggor och Beachflaggor med klubbens logga har beställts, de börjar säljas i början av september. Vill påminna om att det nu finns både stora och små dekaler med klubbens logga att beställa, även siffror finns i två storlekar. Länk för beställning finns under vår ”webshop”.

  En ny tidning Husbilar Test har kommit ut i handeln och ytterligare en är på väg. Medlemmarna fick erbjudande om att få det första numret gratis. Tyvärr protesterade några medlemmar emot att klubbens medlemsregister skulle utnyttjas för ändamålet, varför vi nu infört att varje medlem måste ange i sin profil om man accepterar att ta emot framtida erbjudanden via vårt register.

  Trots vår åtgärd är det dock ingen garanti mot adresserad reklam, de som tackat nej till tidningen har ändå fått den via andra register. Den andra nya tidningen kommer inom kort att skickas ut till alla husbilsägare via uppgifter från Bilregistret.

  Ett företagsforum kommer att läggas upp på hemsidan där företagare kan diskutera med medlemmarna och lämna information om produkter, tjänster och rabatter.


  Kör försiktigt
  Vi kanske ses vid Elmia

  Carina
   

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.