1. Blir du medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2019 samt hela år 2020. Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Husbilsklubbens årsmöte år 2020 kommer att hållas i Mariestad. Mer information finns här: Årsmöte 2020

  Stäng meddelande

Ordföranden har ordet, 21 april 2008

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Carina, 21 April 2008.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Carina

  Carina HBK Valberedning

  Inlägg:
  5,177
  Kommun:
  Tyresö
  Medlemskap:
  2019
  HBK-Nr:
  6
  Den 21 april 2008. För ett år sedan var vi 353 medlemmar. När jag såg dagens uppgifter att vi idag är 1955 medlemmar, kan man inget annat än inse att vårt val den 25 november 2006 att starta denna klubb var helt rätt.

  Att det fanns ett behov av en Internetbaserad husbilsklubb var vi, som tog initiativet till bildandet, helt eniga om. I dag vet vi hur stort intresset varit då vi på 16 månader, bland alla nordiska husbilsklubbar, blivit den mest besökta hemsidan - flest forummedlemmar och flest inlägg.

  Jag har haft förmånen att lära känna våra webadministratörer, dessa duktiga entusiaster som skapat denna fantastiska hemsida, som är en förutsättning för klubben. Sidan sköter de helt vid sidan av sina ordinarie arbeten. Skälen till att tillhöra en förening som denna kan vara av många slag, men vårt intresse för husbilar är det gemensamma kittet. Från start såg vi att den sociala gemenskapen med träffar, utbyte av idéer och upplevelser, parallellt med teknikfrågor, var det stora intresset. För flertalet medlemmar är det fortfarande dessa inslag som gör klubben så viktig för dem. Det har medfört att många medlemmar har arrangerat träffar under året.
  Hemsidan har utvecklats i takt med att klubben vuxit. Många efterfrågade indelningar har våra webadministratörer skapat. För att hjälpa till att utveckla klubben finns dessutom möjlighet att anmäla sitt intresse till att delta i olika arbetsgrupper.

  På denna sida kommer information från styrelsen fortlöpande att läggas in.

  Carina HBK 6
   
  Lelle_22, MarTom, Stina och 146 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.