Ordföranden har ordet 10 nov. 2008

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Carina, 10 November 2008.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Carina

  Carina HBK Valberedning

  Inlägg:
  5,181
  Kommun:
  Tyresö
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  6
  Nu närmar vi oss den 25 november, dagen då klubben bildades för två år sedan. Utvecklingen kan vi se bl.a. här på hemsidan och vi kommer precis att passera 3000 medlemmar under denna vecka.

  Det innebär att vi då är mer än 6000 personer som finns med i klubben.

  Vi har bytt leverantör av medlemskorten, vilket tyvärr gör att ni som blir nya medlemmar under de närmaste veckorna får vänta något på ert medlemsutskick.

  Vi har också bestämt att skicka ut nya medlemskort för 2009, detta görs i två omgångar. Ni som redan nu har betalt nästa årsavgift kommer med i första utskicket som sker i början av december, nästa omgång blir i januari när resterande betalat.

  Helgen den 4-5 oktober slöt 37 medlemmar upp till en styrelse/web/funktionärsträff som blev en mix med arbete & nöje. Resultatet av den är att vi nu har funktionärer som kommer att ställa upp vid nästa års två stora händelser, HBK:s årsmöte & NMC - träffen. Utöver dessa 37 deltagare har ytterligare några anmält sig som inte kunde vara med vid detta tillfälle.

  Leif Nivebro (HBK 17), vår sekreterare, håller precis på med att sammanställa ställplatserna till Nordic Camper Guide, som kommer att ges ut till våren. I den samlar NMC ställplatser som lämnats in av medlemmar i de olika nordiska länderna och vi hoppas på att ni kan hjälpa till med bidrag på lämpliga platser. Hör av er snarast om ni vet någon plats som bör vara med i guiden.

  Husbilsklubben.se har rabatt på färjetrafiken mellan Sverige, Danmark och Tyskland. Vår överenskommelse, för att även i fortsättningen få denna rabatt, är att vi faktiskt kan visa att vi åker med dem. Så glöm inte att visa upp ert medlemskort och även peka på vår NMC logga när ni köper biljetter. Se under rabatter, vilka bolag det gäller.

  Träffar är en viktig del i klubbens verksamhet som ger medlemmarna möjlighet att träffas under trevliga och enkla former. Arrangörer är medlemmarna själv, så för er som är intresserade av att ordna en träff, läs informationen ”Att ordna en husbilsträff” och fråga gärna tidigare träffarrangörer om råd. Vi ser fram mot många träffar framöver.

  Under november hoppas vi att företagsforumet kommer att öppnas, där företagare kan diskutera med medlemmarna och lämna information om produkter, tjänster och rabatter.

  Snart är vintern här, så kör försiktigt
  Carina
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.