1. Blir du medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2019 samt hela år 2020. Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Husbilsklubbens årsmöte år 2020 kommer att hållas i Mariestad. Mer information finns här: Årsmöte 2020

  Stäng meddelande

Ordförande har ordet den 7 juli 2010

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Kurt JL Nilsson, 7 Juli 2010.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Kurt JL Nilsson

  Kurt JL Nilsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  908
  Kommun:
  Laholm
  Medlemskap:
  2019
  HBK-Nr:
  50
  Härligt - äntligen är det sommar och semester. De flesta ger av sig av med husbilen för avkoppling och rekreation till platser som man tidigare har besökt eller till helt nya platser .

  Efter att själv ha besökt några ställplatser de första semesterveckorna, ser jag direkt att husbilar med Husbilsklubben.se´s dekaler ökat i antal. Alltid lika roligt att sitta och se bilar rulla in och konstatera att här kommer någon jag träffat förr eller kanske någon ny medlem att stifta bekantskap med.

  Genom att vara medlem i Husbilsklubben.se har du möjlighet att hitta nya resmål och sevärdheter. Du hittar också information om platser och händelser som du inte besökt eller hört talas om tidigare.

  Glöm inte att, när du är ute och åker i sommar och besöker vackra platser, ta fram kameran. Platsen kan du sedan informera om i Husbilsklubbens.se´s ställplatslista, så att fler medlemmar har möjlighet att besöka just den platsen.

  Har du din husbil rätt försäkrad och med bra villkor? Om inte, kan du sedan den 1 juli 2010 genom ditt medlemskap i Husbilsklubben.se teckna Husbilsklubben.se´s husbilsförsäkring. Jämför gärna villkoren med din nuvarande försäkring och du kommer att finna att de nya villkoren förmodligen är bättre anpassade efter dina krav och önskningar.

  Ja, Husbilsklubben.se kan och kommer att tillföra mycket för väldigt många. Detta genom att vi som medlemmar delar med oss av våra erfarenheter, upplevelser och vänskap.

  Min förhoppning är nu att sommar och semester bidrar till ytterligare vänskap och trevlig samvaro för alla.

  Jag önskar alla en skön och avkopplande sommar, men framför allt - ta det lugnt i trafiken, så hörs vi i augusti igen.

  Kurt
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.