Ordförande har ordet den 6 nov 2010

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Kurt JL Nilsson, 6 November 2010.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Kurt JL Nilsson

  Kurt JL Nilsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  908
  Kommun:
  Laholm
  Medlemskap:
  2024
  HBK-Nr:
  50
  Är Husbilsklubben.se unik?

  Finns det ytterligare föreningar, som på samma sätt sammanför människor i världen med samma intresse som Husbilsklubben.se? Kanske är det så, att de personer som kom på den geniala idén, att sammanföra den ideella föreningens och de sociala mediernas intentioner, gjorde ett lyckodrag.


  Jag har funderat mycket över detta, då jag varje dag med glädje läser det som skrivs på forumet och jag samtidigt konstaterar att det tillkommer medlemmar dagligen, som positivt beskriver vad Husbilsklubben.se ger och har givit dem.

  Är det så, att det är det sociala mediet, som skapar detta eller är det möjligheterna genom det sociala mediet, som denna känsla av samhörighet uppstår. Därför är det intressant att läsa vad sociala medier är och vad det står för.

  Sociala medier betecknar aktiviteter, som kombinerar teknologi, social interaktion och användargenererat innehåll i t.ex. Internetforum, communities eller bloggar.

  Sociala medier är demokratisering av innehåll och förståelse för den roll människor spelar i arbetet med att, inte bara läsa och sprida information, utan också hur de delar och skapar innehåll för andra att delta i.

  Sociala medier definieras av de miljontals samtal som sker på webben varje dag, samt konsten för hur de förs.
  Husbilsklubben.se är ett socialt media, en nätgemenskap, en nätmötesplats på nätet.

  Besökarna skapar ett inlägg genom att skicka en mängd text till forumet. Denna text kan sen andra deltagare läsa och eventuellt kommentera. I forumet finns moderatorer, som ska verka för en lugn och saklig diskussion. En moderator kan även vara en person med särskilda rättigheter. Uppgiften utförs ideellt av personer i Husbilsklubben.se och är av administrativ karaktär. I arbetsuppgiften ligger granskning och att filtrera bort stötande eller olagliga uttalanden.

  Husbilsklubben.se är också en ideell förening som inte bedriver ekonomisk verksamhet utan dess syfte är att främja sina medlemmars intressen.

  Något som skiljer Husbilsklubben.se från vanliga webbplatser, är att man måste vara medlem för att kunna ta del av hela innehållet. På Husbilsklubben.se blir man medlem genom att betala 100 kronor i administrativ avgift och 100 kronor i medlemsavgift.

  Fortsätt med inlägg och därmed den positiva utvecklingen av Husbilsklubben.se
  Kurt

  _____________________________________
  Faktuppgifter inhämtade från Wikipedia.
   
  Jappe, conan1, guinness och 118 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.