Ordförande har ordet den 31 januari 2010

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Kurt JL Nilsson, 31 Januari 2010.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Kurt JL Nilsson

  Kurt JL Nilsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  908
  Kommun:
  Laholm
  Medlemskap:
  2024
  HBK-Nr:
  50
  Januari är nu förbi men vi har fortfarande snö och kyla som håller i.

  Fortfarande har vi några vintermånader framför oss, men planering och tankar runt varmare väder och resor med husbilen, finns säkert hos oss alla. Ändå känns det skönt att vintern är som den är, det är ju vinter. Riktig vinter i södra Sverige har vi ju inte fått uppleva på många år.

  Själv ser jag fram emot att få slippa snö och is och börja med vårförberedelserna av husbilen.

  Vad är att det som gör att Husbilsklubben.se utvecklas så det ”knakar”? Husbilklubben.se har redan fått 459 nya medlemmar för 2010. Vilken klubb i Sverige har haft en sådan utveckling som Husbilsklubben.se har och har haft?

  Mitt helt personliga ställningstagande i detta, är att det är möjligheten att få vara intresserad med möjlighet att läsa och skriva på vissa delar av Husbilsklubbens forum som bidrar till utvecklingen.

  Att vara intresserad kan innebära, att man börjar att vara intresserad av husbilar eller är intresserad av att lära sig mer om husbilar och husbilslivet. Tänk tanken att få bidra med kunskap om husbilar och husbilslivet som gör att allt fler väljer att tillbringa sin fritid i husbil – är inte detta fantastiskt?

  Arbetet i styrelsen fortskrider och planeringen inför det kommande årsmötet är i full gång. Som ni säkert har läst under Träffar och evenemang, så kommer årsmötet att genomföras i Kristinehamn även i år. I samband med årsmötet kommer det också att anordnas en träff för dem som vill utöka tiden till att träffa husbilskompisar under några dagar. En minimässa planeras att genomföras i samarbete med företag från Kristinehamn och de företag som finns under Företagsforum och Rabatter o Tips.

  Avslutningsvis vill jag meddela att vi arbetar med Husbilsklubben.se´s husbilsförsäkring. När det blir möjligt att teckna försäkringen är inte fastställt, men förhoppningsvis kommer den att presenteras i samband med Elmia Husvagn och Husbil i höst.

  Till Er alla - ha en fortsatt skön februari!

  Kurt
   
  Robban67, erene, Göran & Carola och 182 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.