Ordförande har ordet den 19 dec 2010

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Kurt JL Nilsson, 19 December 2010.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Kurt JL Nilsson

  Kurt JL Nilsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  908
  Kommun:
  Laholm
  Medlemskap:
  2024
  HBK-Nr:
  50
  Husbilsklubben.se en källa till ett fulländat husbilsliv

  Anmälde mig alldeles nyss till forumet här som verkar va en bra början. Önskar er hjärtligt välkomna hit, här kan ni hitta massor av kunskap , råd, tips och gemenskap. Här finns en stor erfarenhetsbank att ösa ur och hittar du inte det du söker så skriver du ett inlägg och får tips. Så har jag och många med mig gått tillväga. Instämmer , kunskaper bättre än många verkstäder , bilbyggare med finesser och kvalitet bättre än de bästa!!!!!

  Sitter och funderar i kvällens sena timma. Medlemsnummer nu är 6961 enl matrikeln och då är det väl en tidsfråga innan vi har nr 7000!!! Fattas 39 st. Antalet medlemmar är nu enligt listan till vänster 5825. Snart 6000 medlemmar. Helt fantastiskt! På fyra år.
  Den 17 december är vi 5855 HBK medlemmar och 14 180 forummedlemmar som skapat 25 287 ämnen och gjort 231 384 inlägg.

  Nu har väl den här tråden ändå spårat ur? Javisst har den spårat ur som så många andra trådar här i vårt eminenta forum! Eftersom vi har lämnat frågeställarens ämne för länge sen så kan vi fortsätta lite till. Min dotter hälsade på i helgen, hon såg att jag satt vid min Lap Top och frågade mor.
  - Vad gör pappa egentligen, varför sitter han inte med oss.?
  - Han tycker det är roligare och chatta med uttråkade husbilsgubbar än att prata med oss.
  - Va,,,
  - Frida,,, de sitter och argumenterar i timmar om absolut ingenting och sen skriver de meningslösa inlägg fram och tillbaks till varandra.
  - Du skojar…
  - Nej, det är sant, husbilsgubbarna formligen älskar att skriva på HBK:s hemsida och hetsa upp varandra.

  Återgår till vad tråden skall handla om, lätt att det drar iväg.
  Hur påverkar man en världens största tillverkare av navigatorer? Jo naturligtvis genom att någon engagerad medlem tillskriver generalagenterna och sedan delar med sig till övriga medlemmar. Snygt Bra at garmin har villet höre på os och opdateret software. Hur bra som helst, tack för att du engagerade dig, nog skall du "unna" dig en 3790!

  Säger som en känd radioman. ÄNTLIGEN ! ! ! ! ! !

  Vad är det som ska driva Husbilsklubben.se framåt och att ser till att den utvecklas? Mina tankar om detta är att styrelsen genom sitt arbete tillskapar möjligheter för medlemmar med samma intresse att engagerar sig i arbetet med frågor som gynnar samtliga medlemmar. Ett exempel på detta är nu arbetsgruppen kommunkontakter, som tar det gemensamma ansvaret för kontakter med företrädare för turismen och näringslivet i kommuner för att det tillskapas fler ställplatser på husbilsåkarnas villkor.

  Jag har ett förslag, istället för att ställa krav på kommunerna så erbjuder vi ett samarbete. . . hur ska vi bli av med latrin+ gråvatten? Här erbjuder vi ett samarbete. med utformning av kärl och lämpliga platser. Vi startar samarbetet med uppsamling av latrin. Allt i syfte om att vi värnar om MILJÖN.

  Styrelsen beslutade 2010-09-06 att bygga en pilotstation för tömning. Målsättningen är att det ska finnas minst en tömningsstation i varje svensk kommun.

  HBK är en ideell förening. Inte ett företag. Det är förtroendevalda medlemmar i styrelse och arbetsgrupper, inte nån sorts arbetsgivare. Jag är av den uppfattningen att om jag inte tycker det görs tillräckligt så bör jag själv gå in som resurs.

  En stor utmaning för styrelsen är att engagera fler medlemmar med kompetens inom områden som stödjer Husbilsklubben.se´s ändamål. Därför vill jag uppmana fler att anmäla sitt intresse till styrelsen om deltagande i någon arbetsgrupp.

  Utmaningarna, anser jag, är ju det som driver en framåt. Andra skulle däremot anse att utmaningarna är det som driver dem till vansinne.

  Som avslutning på ännu ett fantastiskt husbilsår vill jag tillönska alla ett gott slut och ett gott nytt husbilsår.
  Kurt
  __________________________
  Citat hämtade från Husbilsklubben.se
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.