Ordförande har ordet den 16 maj 2010

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Kurt JL Nilsson, 16 Maj 2010.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Kurt JL Nilsson

  Kurt JL Nilsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  908
  Kommun:
  Laholm
  Medlemskap:
  2024
  HBK-Nr:
  50
  Ett stort tack till Husbilsklubbens årsmöte som gav mig förtroendet att vara ordförande för Husbilsklubben.se under 2010. I samband med detta vill jag också tacka för det öppenhjärtiga bemötande som ni medlemmar gav mig under tre fantastiska dagar i Kristinehamn.

  Jag kommer att efter bästa förmåga arbeta med Husbilsklubben.se och dess åtagande. Viktiga delar i detta arbete är att se till att Husbilsklubben är den klubb där medlemmarna känner gemenskap, träffas och trivs antingen på Husbilsklubben.se´s forum eller på fysiska träffar som arrangeras av klubbens medlemmar.

  Vid styrelsens konstituerande möte omvaldes Calle Bonath HBK 1259 till vice ordförande, Leif Nivebro HBK 17 till sekreterare och Jan Ek HBK 689 till kassör. Till styrelsen välkomnar jag också Kerstin Johansson HBK 508 och Gert Hansson HBK 8. I styrelsen fortsätter också Elisabet Eklund HBK 10 sitt arbete som tidigare.

  Välkomna in i styrelsearbetet är också Preben Kjäldebäck HBK 1471, Thomas Andersson HBK 4444 och Svend Jörgensen HBK 4087 som suppleanter. All övrig information kommer att publiceras i årsmötesprotokollet.

  Ha en skön fortsättning på våren och så ses vi på någon träff eller utmed vägarna.

  Kurt
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.