Ordförande har ordet den 14 mars 2010

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Kurt JL Nilsson, 14 Mars 2010.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Kurt JL Nilsson

  Kurt JL Nilsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  908
  Kommun:
  Laholm
  Medlemskap:
  2024
  HBK-Nr:
  50
  Vintern har fortfarande sitt grepp om Sverige men det börjar ändå att ljusna och våren är i antågande. Många har kanske inte haft möjlighet att få fram sin bil ännu med tanke på all snö. Men nu börjar det bli hög tid att ta fram husbilen och vårstäda den inför en lång och skön husbilssäsong.


  För många kommer påskhelgen förmodligen att bli årets första utflykt. Nästa stora händelse är Husbilsklubbens årsmöte som genomförs lördagen den 15 maj kl. 13.00 i Björkhallen, Kristinehamn med sedvanliga förhandlingar.


  I samband med årsmötet organiseras också en träff med minimässa och andra aktiviteter. Då ges möjlighet att träffa nya och gamla vänner, styrelse, webb och många andra som engagerar sig i Husbilsklubbens arbete. Glöm inte anmäla er. Mer information finns under Träff och evenemang

  [FONT=Arial, sans-serif]Oavsett h[/FONT]ur länge man haft husbil, så är det svårt att helt förutse hur husbilssäsongen ska te sig. Vid första felkörning, när GPS´n visade dig fel, bli då inte förgrymmad. Detta kan leda dig till helt nya platser som du inte tänkt besöka och här kan nya vänner dyka upp som du aldrig hade träffat om du inte gjort det där lilla misstaget och följt en icke planerad väg.


  Det är många som i sina Reseberättelser beskriver detta och jag kan bara hoppas att du kommer att göra minst en sådan ny upptäckt i sommar och att vi övriga medlemmar får läsa om detta till hösten.


  Ha en skön fortsättning på våren och så ses vi på någon träff eller utmed vägarna i vår.


  Väl mött på årsmötet.
  Kurt
   
  Senast ändrad: 14 Mars 2010
  enja1, Kenneth och Inger, masens och 120 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.