Ordförande har ordet den 13 juni 2010

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Kurt JL Nilsson, 13 Juni 2010.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Kurt JL Nilsson

  Kurt JL Nilsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  908
  Kommun:
  Laholm
  Medlemskap:
  2024
  HBK-Nr:
  50
  Tänk vad ett år går fort. Nu är det snart midsommar igen och över en månad har gått sedan årsmötet. Planeringen för nästa årsmöte är redan igång och vi letar efter en lämplig plats.

  Medlemstillströmningen är stor och detta ser jag som ett gott tecken på att Husbilsklubben.se har en positiv anda, där medlemmar träffas, trivs och utbyter erfarenheter.

  Nästan varje helg är det träffar runt om i landet organiserade av medlemmar. På många träffar har övervägande delen varit nya medlemmar, som aldrig varit på en träff tidigare. Det är alltid lika trevligt att komma till en träff och möta såväl nya som gamla medlemmar att umgås och ha trevligt med.

  Midsommarhelgen är inget undantag. Några träffar kommer att genomförs denna helg, men varför inte skapa ytterligare en tradition i Husbilsklubben.se att medlemmar träffas på några fler platser runt om Sverige och firar midsommar på det sätt traditionen i den delen av landet har.

  Helgen efter
  midsommar har Nordisk Motor Caravan, NMC, sitt årliga möte. Denna gång i Selbu utanför Trondheim i Norge. Det är en träff för medlemmarna i de nordiska husbilsklubbarna likt den på High Chaparral för några helger sedan. Under träffen möts de olika ländernas representanter och behandlar frågor om fortsatt gemensamt arbete. Förutom årsmötet är det lite olika aktiviteter, utformad som en landskamp mellan de deltagande länderna. Tävlingen brukar vara mycket uppskattad med många roliga grenar.

  Ha nu en fortsatt skön Husbilssommar och så hörs vi i augusti.
  Kurt
   
  Senast ändrad: 13 Juni 2010
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.