Ordförande har ordet den 1 December 2011

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av LasseLarsson, 1 December 2011.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. LasseLarsson

  LasseLarsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  551
  Kommun:
  Perstorp
  Medlemskap:
  2021
  HBK-Nr:
  1108
  Kära husbilsvänner.

  Många av er har nu ställt av era bilar för vintern, så även jag. Denna säsongen tillbringade vi 99 nätter i vår bil. Avslutningen kunde inte bli så mycket bättre genom att vi deltog på HBK:s femårsjubileum i Limhamn, på restaurang ”Kajutan”, i glada vänners lag. Tack Gunnar&Marita för ett bra initiativ och tack alla deltagare för ett trevligt umgänge.

  Visst känns det lite vemodigt att ställa av, men all ny planering för nästa säsong har också ett värde. Jag tänker ofta på alla er nere i Spanien/OPortugal. Hoppas att ni får en behaglig vinter. Måste nog tillstå att man blir lite ”avis”.

  Vi hade styrelsemöte igår och kunde där konstatera att medlemstillströmningen fortfarande är mycket god. Vi är ju i skrivande stund en bit över 7500 medlemmar. Jag vill här passa på tillfället, att hälsa alla nya medlemmar välkomna i klubben. Jag kan rekommendera er att anmäla er till de olika träffarna och på så vis komma snabbare in i gemenskapen.

  En annan trevlig händelse är, att HBK har skänkt sin första utslagsback för tömning av kassett-toalett. Denna finns nu på ställplatsen i Ulricehamn. Denna ställplats ligger vackert belägen 150 meter ifrån centrum. Detta har blivit möjligt tack vare HBK 1458 Björn Sandström, som lagt ner mycket jobb för att få ställplatsen funktionell. Styrelsen vill härmed tacka Björn för ett fint initiativ.

  Jag lovade förra gången att förklara det här med ”flickorna från Småland”. Vid vårt förra arbetsmöte, vid maten på kvällen, så underhölls vi av en av HBK:s trubadurer, Calle ”KonTiki”. Vi fick lära oss, hur man kan sjunga ”När det våras ibland bergen” till melodin ”Flickorna i Småland”.
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.