Ordförande har ordet 28. juni 2011

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av LasseLarsson, 28 Juni 2011.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. LasseLarsson

  LasseLarsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  551
  Kommun:
  Perstorp
  Medlemskap:
  2021
  HBK-Nr:
  1108
  Hej igen alla husbilsvänner. Nu har en del träffar genomförts på olika ställen. Själv har jag varit på träff i Danmark, på västsjälland, där vi brände häxor på bål och sedan på glöderna bakade "pinnbröd". Ett trevligt initiativ av Dansk autocamperförening. För tredje året i rad firade vi midsommar på "Ragglanda". Som vanligt ett perfekt arrangemang med midsommardans och modellflyguppvisning med inslag av "fallande lövet" och störtdykningar. Ett eldorado för barn och barnbarn samt hundar. Är rätt övertygad om att "husbilshundar" är de mest socialiserade hundar som finns. Tack Ragge & Susanne för er gästfrihet.
  På senaste styrelsemötet i Eneryda beslöts att vi på prov skall öppna ett forum för de olika husbilsmärkena. På detta forum skall diskuteras specifika frågor för respektive husbilsmärke.
  Detta gör vi för att få en ännu bättre struktur på vårt forum. Givetvis krävs det att du är medlem i HBK för att få tillgång till detta.
  Påpekas bör att trådarna är avsedda för att ge varandra råd och kunskap om respektive märke. Andemeningen är inte att kritisera de olika återförsäljarna.
  Eftersom detta är ett nytt grepp för oss, har vi beslutat att prova detta under en begränsad tid, för en senare utvärdering.
  Ha en fortsatt trevlig sommar.
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.