1. Blir du medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2019 samt hela år 2020. Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Husbilsklubbens årsmöte år 2020 kommer att hållas i Mariestad. Mer information finns här: Årsmöte 2020

  Stäng meddelande

Ordförande har ordet 2018-05-20

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 20 Maj 2018.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,611
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Så har vi genomfört den 12:e Årsmötesträffen i Kristinehamn med över 400 husbilar på plats. Bra väder och trevlig underhållning. Under lördagen genomfördes årsmöte och årets husbilsvänligaste kommun utsågs, som denna gång blev Karlskoga.

  Under årsmötet hade jag dessutom äran och glädjen att få föreslå Gunnar Olsson HBK nr: 5 till hedersmedlem, han utsågs till detta av årsmötet under rungande applåder. Mycket trevligt att få utse Gunnar till detta då han både var med och bildade klubben samt under hela tiden och fortfarande arbetar som en av våra webbare.

  Jag kunde även under årsmötet tacka dom närvarande i vår referensgrupp för det fantastiska arbete dom genomfört när vi tog fram och sen gick över till det nya forumet. Ni i referensgruppen som inte kunde närvara får här mitt uppriktiga tack för det arbete ni gjort.

  Får här även passa på att tacka för förtroendet att få fortsätta som er ordförande under ännu ett år. Under detta år kommer vi bland annat att fortsätta att utveckla vårt nya forum, så att det blir ännu bättre.

  Hoppas nu på ett fortsatt bra försommarväder.

  Vi syns på vägarna!

  /Leif
   
  PatricS, Ryttestål, Seglaren46 och 51 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.