Ordförande har ordet 2018-02-11

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 11 Februari 2018.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,647
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Så har då forumet varit igång en dryg månad, och det har gått över förväntan. Tack till alla er medlemmar som kommer med konstruktiv kritik på saker som vi kanske inte har observerat när vi testkört. En del går enkelt att åtgärda medans annat får vi vänta ett tag med och ytterligare annat är sådant som vi inte kan eller önskar att ändra i nuläget.

  Vi har nyligen genomfört ett styrelsemöte där även delar av referensgruppen deltog, ett mycket konstruktivt och bra möte som förde oss ordentligt framåt i arbetet. Då vi nu kör parallellt med drift och viss utveckling samtidigt.

  Jag måste återigen få tacka referensgruppen och vår nya web för ett fantastiskt arbete, det nya forumet hade inte varit möjligt utan er.

  Nu ljusnar det för fullt....snart är det ljust både när man åker till och från arbetet, och då vill man snart ut med husbilen.

  Och när man då funderar över kommande säsong se då till att gå in och anmäla er på vår Årsmötesträff som i år genomförs den 10-13 maj i Kristinehamn, om ni inte deltagit förut så passa på nu. Detta brukar vara en jättetrevlig träff där man får chans att knyta nya bekantskaper och även träffa gamla vänner.

  Vi syns på vägarna!

  /Leif
   
  Stefan51, EVTOAK, Affezell och 31 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.