Ordförande har ordet 2017-05-29

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 29 Maj 2017.

 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,647
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Så har vi då kommit hem till Norrbotten och Rosvik från årsmötesträffen, en nätt resa på 100 mil enkel väg.

  Vilken fantastisk träff det blev, kanonväder hela träffen (Åke påstod att det var hans förtjänst...tro det den som vill :)). Det blev även rekord på antalet deltagare med 565 fordon och ungefär dubbelt så mycket människor.

  Det är alltid kul att träffa så många glada och positiva medlemmar. Vilket ger upphov till härliga samtal, jätteroligt.

  Jag vill här också särskilt tacka några. Först ett stort tack till Åke som var organisatören för träffen med styrelsens glada tillrop. Jag vill också tacka Lennart som basade för infocenter och Rolf som skötte parkeringen.

  Jag vill även tacka alla som ställde upp som funktionärer med parkering, infocenter, sjukvård matbiljetter, städning mm. utan dessa frivilliga insatser skulle det inte gå att arrangera en sån här stor träff. Tusen Tack!

  Jag vill här också tacka vår avgångne vice ordförande Calle Bonath som varit en stor tillgång förl klubben och styrelsen och inte minst mig, med sin klokskap och underfundiga kommentarer som kunde få styrelsen att tänka i nya banor. Jag kommer att sakna dig i styrelsen Calle. Tusen tack!

  Slutligen så vill jag tacka för att jag återigen fick förtroendet att verka som er ordförande ytterligare ett år.

  Nu ser vi framåt och det som ligger närmast på vår agenda är arbetet med det nya forumet, arbetet går bra och vi kommer i närtid att bjuda in ett antal "vanliga" användare för att testa forumet i en större grupp.

  Snart är det semestertider och jag antar att det planeras för fullt över sommarens eskapader med husbilen, det gör det i alla fall hemma hos oss. :)

  Vi syns på vägarna!

  /Leif
   

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.