Ordförande har ordet 2014-12-19

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 19 December 2014.

 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,641
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Så börjar det lacka mot jul, och idag har det faktiskt börjat snöa här i norrbottens kustland så det verkar bli ännu en vit jul.

  Jag tänkte försöka att ge mig på att göra en liten sammanfattning över året. Vi har under året ökat antalet medlemmar igen och är nu ca 12300 husbilsfantaster tänk vad kul.

  Vi har genomfört ett fantastiskt årsmöte och träff i Göteborg i skarven mellan maj och juni....och vilken tur vi hade med vädret. Där deltog ca 350 husbilar, få se om vi kan slå det under vårt möte i Norrköping 2015.

  Sen har vi flera medlemmar som har engagerat sig i våra arbetsgrupper som bla. har resulterat i ett antal till ställplatser i Sverige. Där vi även sponsrat med utrustning på en del ställen. Vi har även en ny karta med tömningsplatser och ställplatser som tillkommit på forumet.

  Och så har vi ju er alla kunniga och debattglada som skriver på forumet och som gör det till vad det är.

  Tack till er alla.

  Så slutligen en liten påmminelse om du inte har betalat din medlemsavgift ännu så gör det snarast eftersom vi börjar skicka ut medlemskort under v 4 nästa år till alla er som betalat senast den sista december.


  Då vill jag bara passa på att tillönska er alla en riktigt


  :santa-5-icon: God Jul :santa-5-icon:

  &

  Gott Nytt År
   

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.