Ordförande har ordet 2014-06-08

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 8 Juni 2014.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,647
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Ja nu när jag skriver detta har det gått en vecka sedan årsmötet, vad lyckat det blev och vilken tur med vädret vi hade.

  Jag vill här passa på och tacka för förtroendet att vara ordförande för klubben ytterligare ett år, jag vill även passa på och tacka för att hela styrelsen fick förtroende att arbete för er med orubbad laguppställning.

  Denna nationaldagshelg har familjen tillbringat i Haparanda hamn för välbehövlig vila, jätteskönt....och kanonväder även denna helg hade vi.

  Nåja nu är det bara att se framåt och arbeta vidare för och med er medlemmar för ett ännu bättre HBK, kom gärna med förslag till oss via "kontakta oss" med ideer som ni har.

  Vi fortsätter naturligtvis på den inslagna vägen och arbetar med forumet, ställplatser runt om i hela Sverige och påverkansarbete mot myndigheter mm.

  Jag hoppas också att vi som är företrädare för husbilsåkare får ett ännu större genomslag i media för våra frågor.....men det är bara att fortsätta att spotta på stenen.

  Ett exempel är nu när vi för första gången utsåg Sveriges husbilsvänligaste kommun vilket genomslag detta faktiskt har haft i radio, dagspress och fackpress.

  Nu ska vi snart även börja arbeta med nästa årsmötesträff och årsmöte ett år går fort. Om ni har förslag på plats att vara på som rymmer minst 400 husbilar och lokaler för middag och årsmöte, så tveka inte att skicka in förslag till styrelsen via "kontakta oss"

  Vi syns på vägarna.

  /Leif
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.