Ordförande har ordet 2013-11-24

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 24 November 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,641
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Husbilsklubben.se bildades den 25 november 2006 av 20 st. personer som deltog i det första mötet. Därefter har utvecklingen för HBK varit fantastisk vi har idag den 24 november 2013, alltså sju år senare 10159 medlemmar.

  Vem kunde tro det för sju år sedan, detta visar både på hur utvecklingen har varit när det gäller husbilar som fritidsfordon och för oss som klubb.

  Det säljs bara mer och mer husbilar i Sverige idag, och vi som klubb har tydligen lyckats med något tack vare alla fantastiska medlemmar, eftersom vi bara blir fler och fler.

  Nu gäller det bara för oss som klubb att fortsätta med bla. påverkansarbetet mot kommuner, näringsidkare, föreningar mm. att få dom att förstå att när vi turistar så gör vi det inte "bara" på campingplatser utan vi har ett annat sätt att resa på. Jag tycker mig dock märka att det är fler och fler som frågar efter vad vi som åker husbil har för behov.

  Här vill jag också särskilt nämna det arbete som vår kommungrupp lägger ner för att påverka i ställplatsfrågan..........om man spottar på stenen tillräckligt länge så blir den blöt.

  Vi är nu inne i slutplaneringen för årsmötesträffen 2014 som ni säkert har sett går av stapeln i Göteborg under Kristi Himmelsfärdshelgen, när detaljerna börjar klarna så kommer ni att kunna börja anmäla er......håll utkik efter detta.

  /Leif
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.