Ordförande har ordet 2013-10-22

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 22 Oktober 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,647
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Så har då rimfrosten och lite snö börjat täcka vårt fantastiska norrbotten. Husbilen är nu undanställd för säsongen, i år blev det ca 70 dagar med husbilen och ca 1000 mil. En till trevlig säsong, tänk att detta med att åka husbil bara blir roligare för varje år.

  Sen jag skrev senast så har vi genomfört ELMIA-mässen med mycket gott resultat, och där vi hade många trevliga samtal med dom som redan är medlemmar men även med dom som blev nya medlemmar under mässan. Det blev ca 150 nya HBK:are.

  Vi passerade dessutom medlem nummer 10000 och den som blev detta var Annika Wallman som utöver äran även fick en del gåvor från HBK. Grattis Annika!

  Vi har även under ELMIA genomfört ett möte där vi redovisade resultatet av det arbete en sammansatt grupp arbetat med där man bla. tittat på detta med ställplatser, denna grupp lyckades med att definiera vad vi anser en ställplats är.

  Så här lyder definitionen:

  "Ett för ändamålet lättillgängligt avsatt markområde för uppställning/övernattning i husbil under kortare tid. På ställplatsen eller i dess närhet, inom rimligt avstånd, finns tillgång till tömning av avlopp och påfyllning av vatten. Tillgänglighet dygnet runt. Utrymmet för varje husbil skall vara så stort att rekommendationer för avstånd mellan enheter vid en övernattning tillgodoses".

  Det finns även reportage om detta i facktidningarna.

  Kommungruppen har även genomfört sitt första fysiska möte där man kunde träffas och prata ihop sig om sitt fortsatta arbete. Det är verkligen roligt att detta arbete kommit igång på ett så bra sätt, jag hyser gott hopp för framtiden.

  Ett fysiskt styrelsemöte har även det nyligen genomförts information från detta kommer under "HBK information"

  Hoppas nu att ni får en riktigt mysig senhöst.

  /Leif
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.