Ordförande har ordet 2013-07-27

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 27 Juli 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,641
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Nu har vi varit ute på vägarna i tre veckor med vår husbil, med fantastiskt sommarväder hela tiden. Stor del av tiden åkte vi vid Göta kanal som var en kul upplevelse för oss norrbottningar. Men nu är vi som sagt hemma igen och det fantastiska vädret fortsätter....härligt.

  Ni har förståss läst om en del kontroverser som är med en del campinägare framförallt i Sotenäs, jag villl bara passa på att återigen ge er styrelsens syn på detta. Vi har absolut ingenting emot campingar men det finns redan ett tusental totalt med både SCR och FC campingplatser. Det vi arbetar för är komplementet ställplatser till alla dessa campingplatser så att man kan välja var man ska övernatta beroende på dom behov man har.

  Däremot verkar det vara som så att en del campingägare har något emot oss som åker husbil, man har alltså inte förstått vilken potential som finns om man förstår våra behov och börjar anordna ställplatser antingen centrumnära eller på en vacker plats. Nåja det finns ju andra näringsidkare än campingägare och glädjande nog så tillkommer det faktiskt ställplatser också men vi hoppas på att det ökar snabbt när man inser våra behov.

  Det är alltid bättre med mångfald än enfald.

  Måste få ge en eloge till vår kommungrupp som oförtrutet arbetar vidare med att påverka i ställplatsfrågan vilket bla. har resulterat i att HBK kunnat sponsra ett antal platser för att hjälpa dom igång.

  Nu drar det ihop sig till NOLIA-mässan som detta år genomförs i Umeå med start lördagen den 3 augusti och pågår till söndagen den 11 augusti, HBK har naturligtvis en monter där vi finns på plats för att kunna informera om klubben och träffa både gamla och förhoppningsvis även få några nya medlemmar, vi bjuder naturligtvis på kaffe välkomna.

  Fortsatt trevlig sommar på vägarna.

  /Leif
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.