Ordförande har ordet 2013-06-12

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 12 Juni 2013.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,647
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!
  Vilken fantastisk försommar/sommar vi har här i Norrbotten man undrar lite om detta väder kan fortsätta ändå tills vi får semester…….peppar-peppar.

  Vi har nu under helgen den 8-9 juni genomfört det första styrelsemötet med den nya styrelsen, vid mötet deltog även revisorer, valberedning och web.
  Det känns mycket bra att tillsammans med dessa förtroendevalda och er medlemmar blicka framåt mot ett nytt verksamhetsår.

  Klubben arbetar vidare med ställplatser där vår kommungrupp gör ett fantastiskt arbete, vi har nu kunnat sponsra ett antal ställplaster med utrustning/mtrl och ”know-how” om ställplatser, mer information om detta kommer i forumet.

  Vi arbetar även vidare med hur vi tycker att man ska resonera runt ställplatser och hur dessa kan utformas. Detta gör vi i den grupp med andra organisationer som vi nu haft möte med två gånger. Det vi närmast ska titta på nu är vilka baskrav/klassificering man kan tänka sig på ställplatser.

  HBK kommer att driva tesen att för att få i gång anläggandet av ställplatser så ska vi till att börja med koncentrera oss på den ”enkla” ställplatsen. Mer information om detta kommer så småningom.

  Ha nu en riktigt trevlig midsommar!
  /Leif
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.