Ordförande har ordet 2012-05-20

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Leif Edström, 20 Maj 2012.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Leif Edström

  Leif Edström HBK Ordförande

  Inlägg:
  2,641
  Kommun:
  Piteå
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  2386
  Vänner!

  Så är vi då hemma Rosvik igen efter träff och årsmöte. Nu vill grabben bara ut och träna bumerangkastning med bumerangen som han fick av entusiastiske Knut.

  Jag vill passa på och tacka den gamla styrelsen med Lasse Larsson i spetsen för ett väl genomfört arbete.

  Jag vill naturligtvis även tacka för det förtroende som jag har fått tillsammans med övriga i styrelsen att leda denna fantastiska klubb under kommande period.

  Vill även tacka alla fantastiska funktionärer som jobbat med årsmötesträff och årsmöte och särskilt tacka Preben, Ulla, Carina och Bertil för ett väl genomfört arbete.

  Det blev mycket tackande här men det känns viktigt för mig. Nu har då den nya styrelsen konstituerat sig och hur det ser ut ser ni på vänstra sidan i forumet.

  Vårt första riktiga arbetsmöte kommer att ske under helgen den 15-17 juni och då ska vi fördjupa oss i hur vi ska arbeta framgent, det kommer naturligtvis en skriftlig sammanfattning efter mötet.

  Hoppas nu att det blir mycket husbilsåkande för er alla i den vackra försommaren, nu har dom sista snöfläckarna fått ge sig även här uppe, så nu kan man snart kratta gräsmattan.:)

  /Leif
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.