Ordförande har ordet 15 augusti 2009

Tråd startad i 'Ordförande har ordet' av Kurt JL Nilsson, 15 Augusti 2009.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. Kurt JL Nilsson

  Kurt JL Nilsson HBK Medlem (P)

  Inlägg:
  908
  Kommun:
  Laholm
  Medlemskap:
  2024
  HBK-Nr:
  50
  Nu är semestern över för de flesta och vardagen börjar återgå till det normala, men förhoppningsvis kommer husbilen att utnyttjas många månader till och för en del hela året.

  Nu börjar träffarna återigen att komma igång. Hela hösten finns det träffar med olika teman. Några har kanske aldrig deltagit i en träff. Passa på att skapa nya kontakter och skaffa nya vänner genom att delta i en träff, som har ett tema som passar dig. Hittar du inget tema med ditt intresse, kanske du själv kan ordna en träff - ännu finns det många helger kvar under hösten.

  Husbilsklubbens dekal har under sommarens resor blivit mer och mer vanliga på bilar jag mött - detta naturligtvis för att vi hela tiden blir fler och fler medlemmar. Tillströmningen av intresserade och medlemmar fortsätter att öka - otroligt angenämt.

  Styrelsen hade sitt första möte efter sommaren i augusti - mer om detta finns att läsa under HBK- information. Styrelsen har reviderat forumreglerna för att ytterligare höja attraktionskraften till Husbilsklubben.se.

  Viktigt arbete framöver är att stötta klubbens olika arbetsgrupper så att Husbilsklubben utvecklas vidare. Ett exempel är att påverka Sveriges kommuner för att få fram fler ställplatser och tömningsstationer och få en större acceptans för husbilslivet. Vi har under det gångna året sett flera goda exempel på kommuner som visar en större förståelse för skillnaden mellan campinglivet och husbilslivet. Kan bara nämna ett exempel (det finns flera) som har lovordats av många i Husbilsklubbens forum. Detta är bl.a. Borgholms kommun som har anlagt flera ställplatser - bra jobbat.

  Som avslutning vill jag sända en hälsning till samtliga medlemmar som jag mött i sommar - men också en tanke till alla som jag inte mött, med förhoppning om att vi ses på en träff eller på vägarna någonstans.


  Kurt
   
  Donna, himle, OweochMira och 111 andra gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.