1. Blir du medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2019 samt hela år 2020. Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Husbilsklubbens årsmöte år 2020 kommer att hållas i Mariestad. Mer information finns här: Årsmöte 2020

  Stäng meddelande

Gratis vägassistans

Tråd startad i 'Försäkring o Skatt' av F.d. 2061, 13 Mars 2008.

 1. F.d. 2061

  F.d. 2061 Guest

  Hej allihopa! Gratis vägassistans till alla medlemmar i Caravan Club och gratis Vägassistans från SCR Försäkring, gäller dej som har Camping Card Scandinavia! Jättebra tyckte vi och tecknade en hos Caravanförsäkring i nov. 2007, skulle gälla i 6 mån. från 2008-03-01. Vi blev också uppringda från f.bolaget som det står i det erbjudande som vi nappade på, det här är ju också en "dörröppnare" för f.bolagen för vidare försäkringar. Vi gick igenom alla våra försäkringar, det blev ingen ändring, vi var rätt försäkrade, i andra f.bolag. Fast vi ville prova vägassistansen i 6 mån. Vi kollade våra uppgifter på husbilen tillsammans med kundtjänst, klart! Idag läste jag om dessa förs. på Husbilsklubben, det fanns undantag för t.ex. avsaknad av reservhjul, tot.viktbegr. osv! Ringde mitt f.bolag, vi hade INGEN vägassistans, p.g.a. för högt nyvärde! Den togs bort!Inget medd. från f.bolaget! Försäkringsgivare är Codan Försäkring A/S, repr i Sverige av WL Insurance AB, Sthlm. Ägs av Codan D/K. MEN den gäller i hela Europa, någon totalviktsbegränsning finns inte, behövs inget resevhjul med på resan?? Det är bara nyvärdet som kan ställa till det, gränsen är 1.2 mille, d.v.s. samma sak som vid nyteckning av husbilförsäkring hos båda "aktörerna" (Caravanförsäkring och CSR försäkring) som också finns på samma plats / kundtjänst i Sthlm.

  Var rädda om er alla husbilsåkare, se till att vara rätt försäkrade och läs villkoren eller ring och fråga, vi har slutat att blivit förvånade!

  Hälsningar Dick.
   
  Maria & Hasse, linden, KalleiViken och 1 annan gillar detta.

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.