Danskarna löste ställplats-problem (på landsbygden)

Tråd startad i 'Husbilsplatser på gång' av Marianne & Ranko, 17 April 2018.

 1. Marianne & Ranko

  Marianne & Ranko HBK Medlem

  Inlägg:
  4,392
  Kommun:
  Göteborg
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  12537
  Vi övernattade som vi brukar på hemvägen, hos Stefan Christiansen i Tinglev, Danmark. Betydligt trevligare än utanför SCANDINAVIAN PARK med brummande lastbilar. Dessutom köpte vi 30 gyllengula ECO ägg från frigående sprätthönor där den ena var vackrare än den andra, helt suveränt och unikt! Rekommenderas starkt!

  Nu till ställplatslösningen. Stefan C. läste för några år sen en annons i tidningen där "man" efterlyste ställplatser hos markägare längs Danska farleder. Det handlade helt enkelt om att informera bönder och markägare om ställplats-behovet och eventuellt vem man kan vända sig till när det gäller utformning. Känner inte riktigt till alla detaljer men skulle varmt rekommendera styrelsen att göra något liknande (om det nu skulle finnas en slant över för annonsering). Skickar även förslag som motion till årsträffen.

  Stefan har 9-12 ställplatser på gräsmattan med toa, tömning, påfyllning och elanslutning till alla platser. Att dessutom kunna köpa ECO-ägg av denna kvalitet ser jag som stor bonus!

  Info från: camper contact
  Tinglev.jpg
   
  Agneta och Jan, Kege, Henricon och 14 andra gillar detta.
 2. Tommy & Elisabeth

  Tommy & Elisabeth HBK Ställplatsgrupp

  Inlägg:
  1,884
  Kommun:
  Malung-Sälen
  Medlemskap:
  2019
  HBK-Nr:
  12985
  Hittar man denna i HBK,s ställplatslista?
   
 3. Marianne & Ranko

  Marianne & Ranko HBK Medlem

  Inlägg:
  4,392
  Kommun:
  Göteborg
  Medlemskap:
  2020
  HBK-Nr:
  12537
  Jodå, finns under Tinglev från 2014. Idag finns fler platser med el + härliga höns, hästar och mycket annat. Själv glömde jag nämna att WiFi ingår liksom allt annat, dessutom för samma pris av 100 DKK som det var från början (0 i inflation ; )
   

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.