1. Blir du medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2019 samt hela år 2020. Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Husbilsklubbens årsmöte år 2020 kommer att hållas i Mariestad. Mer information finns här: Årsmöte 2020

  Stäng meddelande

Dethleff Grand Alpa I 7820-2

Betyg:
4.5/5,
Bilmodell:
Fiat Ducato 2019
 • Detta är vår fjärde husbil på 8 år. Men nu tror vi att vi hittat vår framtida bostad. Denna bil har allt som två personer behöver. För oss är det som en liten lägenhet på hjul. Vi har ett vardagsrum, kök, toalett , dusch och sovrum. Vad mer kan man tänka sig.
  Vi har en tanke på att tillbringa den mesta tiden i denna bil om man lever och har hälsan. Något år till sen är nog tanken att bosätta sig i vår Alpa. Det dom vi verkligen föll pladask för är den stora U-soffa samt den rymd som denna bil har. Vi hade tidigare en KABE Crossover 780 LXL som var fullbredd på (2;50), vi trodde väl aldrig att vi skulle byta ut den bilen, tills vi fick se denna pärla.
  EE2E17F6-F24D-4DA7-9D33-2AF61C5E63F9.jpeg

Dela detta objekt

MaJe gillar detta.

Kommentarer

 1. Aelbert
  Håller helt med er angående ert val. Jag har inte haft så många husbilar, men husbilsår har vi många då vi passerat 35 år. Vad jag kan sakna är det stora garaget som bl.a Carthago har.
 2. MiniGordini
  Väldigt fin!
 3. Ulf å Anneli
  Jag väljer en likadan.
  Ang garaget så finns det cyklar att vika ihop.
   Aelbert gillar detta.
 4. Viljan
  Den är fin. Vi har kabe crossover 780 långbädd jag och gubben får ont i ryggen av pilot stolarna och så är den lite seg annars hyfsat nöjd Vi har bara haft en till husbil även det en kabe 750 långbädd. Har tittat lite runt på Carthago och pilot LV har någon erfarenhet av dessa bilar så blir jag glad för lite feedback
To post comments, simply sign up and become a member!

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.