Visa Upp

 1. Friheten

  4/5,
  Navkapslarna saknas på bild.
 2. Liberty

  Stylad och klar.
 3. Första hb

  4/5,
 4. Hobbitten

  4/5,
  En 2018 års Hobby, inköpt för en vecka sedan. Spännande resor framöver....
 5. Ommålning pågår

  Detta är innan slip och målning. Har kvar fram huv, sjukhus och dörrar kvar. De ska bli gråa samt längs ned på husbilen.
 6. Fasaskogen

  Fasaskogen är ett område i södra Kilsbergen. Här passerade vi i våras på valborgsmässoafton när vi valde en annan väg hem från Dormens hembygsgård i Baggetorp. Håkan var senare med på invigningen av porten till Fasaskogen. Efter att vi hade åkt på slingriga skogsvägar öppnade skogen plötsligt upp sig och där låg en vacker rastplats med en grillstuga med ett innerum och ett grillrum. Solen var på väg ner och snart var det mörkt men bestämde ändå oss för att hit skulle vi återkomma framöver...
 7. Resa genom Sverige

  Lite besviken på min resa från kävlinge till Luleå så har jag inte sett någon husbil med husbilsklubbens dekal och jag har stött på många husbilar Blir kanske bättre längs V 45 på väg söderut om några dagar
 8. Burstner Nexxo T660 Moonlight

  Här är vår första husbil!
 9. Dethleffs 7877

  4/5,
  Vår husbil sedan drygt 1 månad. En bil som verkligen är rätt för oss utifrån nuvarande förhållanden. För oss och våra resor och äventyr företrädesvis i Sverige.
 10. Förhoppningsvis pärlan

  4/5,
  Imorgon bär det av för en testrunda Stockholm- Töreboda för att se att allt är ok. Sen september när det av till Finland via Haparanda på en 3 veckors resa.
 11. Friheten

  Nu är det hög tid för planering av resrutt, smart packning och inventering. I September tar "Friheten" oss ner till Kroatien.
 12. Min första husbil

  3/5,
  Första husbilen för mig. En hel del fix innan den blir okej. Syftet är främst att åka runt på cykeltävlingar samt göra någon sväng ner i europa nästa sommar. Om allt går bra, vill säga.
Laddar...

Husbilsklubben.se använder egna och tredjeparts cookies för att förbättra din användarupplevelse.