• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

När käften går igång utan att hårddisken är inkopplad

PeterK

HBK Medlem
Inlägg
8.861
Kommun
Köping
HBK-Nr
14860
Medlemskap
2024
Man kan undra hur de tänker då alla födda 1990 eller senare måste jobba till minst 70år, och t.o.m 80år, hur ska de ta sig till jobbet när de blir äldre, alla i vårt vildmarksland kan inte cykla till jobbet.
Utan bilar stannar detta land.
 

JANKRO

HBK Hedersmedlem
Inlägg
5.570
Kommun
Norrköping
HBK-Nr
854
Medlemskap
2040
Vilken idiot, skaffa ett liv tråkmåns..... Ett vettigare alternativ om man ändå skall upphöra att existera efter 65 måste vara att återuppliva ättestupan, alltså avrättning när man ändå inte gör någon nytta längre. Det löser ju även problemet med pensionerna som inte räcker till längre och de yngres insats att försöka arbeta in till mat och ev. husrum till de icke arbetsföra och troligen även en lösning på bostadsbristen.
Montro om lilla duktiga Sverige kan bli ett förgrundsland för andra länder som verkligen behöver tänka efter vad de håller på med även i denna fråga.

Ättestupa (även ättestörta eller ättestapul) är en tradition eller legend som säger att åldringar under nordisk forntid har kastat sig, eller blivit kastade, mot sin död utför ett brant stup, eller ättestupa. Enligt myten gjordes detta då den äldre blivit oförmögen att försörja sig själv eller bidra till arbetet på gården. Många platser i Sverige och Norden sägs ha tjänat som ättestupor, men det anses inte längre troligt att de faktiskt har använts.
En variant av myten är "ätteklubban", som alltså skulle ha varit en speciell klubba som använts för att slå ihjäl generation efter generation av åldringar.

M.v.h. JANKRO.
 
Senast ändrad:
Toppen