• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Snö igen

Ja nu yr snön och blåsten viner om knutarna. Idag har jag tagit hand om 5 m tyg åt yngsta dottern. Det blev 6 panelgardiner 2 löpare samt 1 st kudde. Hoppas hon blir nöjd och glad. Sen blev det först en promenad med Nalle i snålblåsten sen ett pass på löpbandet. Känner mej nu nöjd. Julen plockades bort i veckan oj oj så många tomtar det var. Satte upp vår gardiner i alla fönster så inte vill jag ha mer snö. På jobbet håller jag på att tömma mitt kontor. För snart flyttas jag ner på fabriksgolvet, det blev en del att plocka ner ,efter 27 år. Har i veckan haft det mycket stressigt. Har hjälpt dom nya ägarna att föra över mina arbetsuppgifter till deras centrala lönekontor i Västerås. Men jag har nu förlikat mej med att bli förflyttad. Det som oroar mej är hur kroppen ( som är skruttig ) ska klara av det nya arbetsuppgifterna. Ja det är väl bara att bita ihop och göra så gott jag kan.
Men nu är det helg hoppas den blir trevlig både för mej och alla er andra.

Kommentarer

F
Ja, visst är det jobbigt med detta hit och dit-väder.Snö och blåst här på ostkusten förstås. Men nu är det i alla fall lite lättare att förflytta sig till fots utomhus, tidigare var det sluttande skridskobana överallt här.
När det gäller ditt nya jobb är det lite svårt att hitta någon positiv och käck harang när man inte riktigt vet vad det gäller men kanske möjligen du får mer tillfälle att röra på dig nu? I st f att sitta vid skrivbordet/datorn menar jag. Skönt att du verkar ta det med gott humör och lite .....anamma i alla fall!
Ha det gott!
Agneta W
 
Inte är jag glad åt förflyttningen. Vet precis vad jobbet innebär, tungt fabriksarbete. Mitt jobb på kontoret var en härlig frihet jag var länken mellan vår förra VD och ägare och dom på golvet. Skötte allt som rörde personalen löner,anställningar,avtal,sjukrehab mm mm. Det var ett fritt och stundtals rörligt arbete som jag älskade. Jag la upp allt efter eget tycke , kunde styra min arbetsdag efter hur jag mådde i kröppastollen. Men jag är glad att ha ett jobb att gå till många av mina arbetskamrater har fått gå. Nu längtar jag efter vår o värme så husbilen får väckas ur sin vintersömn.
 
F
Klart du inte är glad Gunilla
när det inte är något du har önskat dig.
Men jag tycker i alla fall att du visar en positiv inställning
och det betyder mycket.
Som jag säger här hemma när det blir lite klagomål på det ena eller andra eller tredje: Vad GLAD att det inte är jordbävning, snöstorm och hungersnöd.
Nå, vad jag menar är att det man mår bäst av är att acceptera det man inte kan göra något åt och ägna sina krafter åt det man faktiskt kan påverka.
Snusförnuftigt. Jo.
Sköt om dig!
Agneta W
 
inom samma företag det kan jag hålla med om men det finns en sak som är ännu värre och det är när man ska lära nån annan sina arbetsuppgifter som man kanske älskar och den personen inte är ett dugg intresserad utan sitter och talar om vilket jobb den hellre hade blivit flyttad till och du är uppsagd. Detta har jag upplevt vid två tillfällen och det är så kränkande. Men som Agneta skriver det tjänar inte mycket till att lägga energi på nånting man inte kan påverka utan försöka göra det bästa av det man kan påverka. Snöandet går ju inte att påverka eller man kanske ska säga vädret, men nu tycker nog jag att det räcker för denna vintern. Ha det bra Gunilla och ta det lugnt
:msn_thumbup::bye::bye: Eva
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
390
Kommentarer
4
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen