Montering av Axkid Modukid bas + bilbarnstol

I samarbete med Babya & Lekia Marieberg/Örebro Se när Torbjörn Andersson som driver Babya & Lekia vid IKEA/K-rauta Marieberg, Örebro monterar Axkid Modukid Bas samt Axkid Modukid stol i en Dethleffs 7877 husbil. Att se till så barnbarnen åker säkert i vår husbil är en självklarhet för oss. Så för att allt ska ske på bästa och säkraste sätt samarbetar vid med Babya & Lekia vid IKEA, Marieberg, Örebro. Där har vi sedan en tid ett mycket gott samarbete kring test och utprovning av bästa placeringen för säker placering när barnbarn är med oss under våra husbilsresor. Det kan te.x var under en vistelse på STÄLLPLATS LÅNGHOLMEN Det finns både klippbad och strandbad. Det finns även en ramp vid strandbadet. Rent och snyggt. Inget skräp. Mycket trevligt. Framkomlighet med barnvagn, rullstol. Backigt. Lättare att välja gångbanan i endera riktningen om man vill ta en promenad. Det finns asfalterade vägar bort till både museet och strandbadet.

Jogging, ganska backigt men det får man väl ta som en utmaning. Annars kan man jogga längs t ex Söder Mälarstrand.

Man kan hyra kajak Kajakuthyrning Stockholm | Hyr & köp kajak | Långholmen kajak

Här finns så klart Långholmens Museum, tidigare Långholmens centralfängelse väl värt ett besök. Här finns också Vandrarhemmet STF Långholmen Hostel.

Bo här med barn fungerar bra. Inte så roligt om man bara håller sig nere på parkeringen som är en grusplan men mycket mysigt om man tar sig uppåt för en härlig utsikt, här finns stora grönområden och en lekpark för barnen. Man får heller inte glömma bort att man är på en ö. Det är viktigt att man håller koll på barnen så de inte hamnar i vattnet eller framför en bil. Det rör sig bilar lite nu och då allt eftersom gäster åker och nya kommer.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
724
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Teknik

 • Fukttest
  Idag är det årliga fukttestet utfört hos Tumbo Husvagnar & Husbilar...
 • Inredningstips gardiner
  Nu är det dags för att göra husbilen mer personlig. Vitt och beige är...
 • Dynpussel
  I lördags ägnade vi hela förmiddagen åt att organisera och fixa i vårt...
 • Bike Ramp
  I samarbete med Controol HB I går kom den hoppfällbara cykelrampen...
 • För en ljusare tillvaro
  Vi reser med vår husbil under hela året och vi kände att det behövdes...

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen