• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Lite jobbigt nu.

Vi planerade vårens och sommarens resor och längtade efter sol o värme. Då blev min man Rolf kallad till röntgen för kontroll av sin kroppspulsåder. Han opererade ju ett 8,5 cm stort bråck på den 2009. Så kom svaret och vi blev båda kallade till thoraxkliniken på Linköpings lasarett för samtal med överläkaren. Det visade sig att aortans inre kärlvägg hade brustit och blodet nu tog 2 vägar till hjärtat i stället fön 1. Blodet tog en ny väg mellan kärlväggarna vilket försvagar aortan. Detta måste opereras genom att öppna hela bröstkorgen. Just nu hålls det koll på hans blodtryck och en ny röntgen ska göras. Så nu är det bara att vänta och förbereda sig inför op. Rolf ska försöka gå ner lite i vikt samt öka sin kondition så han klarar av en så stor operation. Så det blir inte riktigt som vi tänkt oss. Men det viktigaste är ju att dom kan åtgärda felet innan aortan brister helt. Men nu vill vi att våren ska komma så vi kan göra kortare resor med husbilen.
Ha det gott.
Gunilla

Kommentarer

H
När skall prövningarna ta slut?! Men som du skriver, viktigast är ju att det åtgärdas med bra resultat så ni orkar vara ute med hb.

Styrkekramar från
hianders/Inger
 
förstås så jag förstår att ni är oroliga för Rolf hela familjen, men som du skriver så kan det ju fixas säger de och det måste man bara tro på. Vårens ankomst väntar vi också på så att man får ge sej ut på tur igen, det är en enorm frihetskänsla med husbilen påminner om hur det var med båt. Sista väderleksrapporten var väl inte så vårlik men de har ju haft fel förr.
Ha det bra Gunilla och ta hand om dej och Rolf, vi kanske ses nånstans i sommar.
:msn_flower::msn_flower::bye::bye:Eva
 
Vad jobbigt för er båda!!! Håller tummar att allt går bra!!!
Kram
Wanja & Kalle
 
F
Förstår att ni båda har det jobbigt just nu,
ibland verkar det som om eländena kommer rasande över en i en strid ström. Hoppas ni har det hyggligt i alla fall och inte tappar modet. Jag känner ett par stycken som fått göra i vart fall en liknande operation, vet ju inte om det är likadant. Det låter lite konstigt men jag tror i varje fall en fick lägga in något typ gortex. Om det var som förstärkning eller ersättning vet jag inte.
Sköt om er!
Agneta W
 
Men inte nåt ont utan nåt gott med sig. Rolf fick ju i uppdrag att sluta röka, gå ner i vikt samt bygga upp konditionen innan operation. Under tiden ständiga kontroller. Nu har vi båda slutat röka sen fyra veckor, båda gått ner i vikt samt kör träningsprogram varje dag på löpbandet. Så efter hans operation lär vi å bättre bägge två. Nu packar vi husbilen för att åka ut på premiärtur till Påsk. Först ett par dagar i Ullared sen till släkten i Falkenberg. Läkarna har ordnat så Rolf kan göra sina kontroller på VC i Falkenberg. Så nu längtar jag efter påskhelgen. Passar på att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK.
Gunilla
 
Måste kännas tungt nu för er. Det märkliga är vad fort man kommer tillbaka efter en så stor operation, vet av egen erfarenhet... Lycka till
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
624
Kommentarer
6
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen