Inte mkt bloggande.

Här var det riktigt riktigt tyst. Synd tycker jag. Ha det gott alla vänner.
Mvh Gunilla

Kommentarer

Hej Gunilla, tror det beror på att de flesta skriver på FB eller andra sociala medier. Synd tycker jag också för här blev vi ju riktigt goda vänner några stycken utan att träffas.
Men ska ta upp bloggandet här igen tror jag så titta in ibland vetja. Ha det bra Gunilla och ta hand om dej så kanske vi ses nån gång nånstans // Eva
 
Hej Eva.
Ja det har ju blivit så att FB tar upp mkt tid så denna har fått stå tillbaka. Tycker också det är synd. Här kommer lite uppdatering. Jag är nu sjukskriven sen 3/11 2014 och kommer förmodligen inte att kunna jobba igen. Har ju inte heller så lång tid kvar till pension. Vi har inte ställt på HB ännu men den 1/4 ska vi först på morgonen göra olje o filter byte. Sen bör det iväg till Öland där jag för första gången anm. oss till en träff under påsk helgen. Får se hur det går jag gillar ju inte träffar och folksamlingar. Men 3 kompisar kommer också så det ska nog få bra. Vi samlas på Degerhamns ställplats. Hoppas nu bara att vädret blir skapligt. Hej då vi hörs snart igen. Till alla HBK:are använd bloggen här så den blir som förr igen. Till alla jag tjötat med här vill jag bara säga var rädda om varandra o hoppas vi träffar några av er i sommar.
 
Hej Eva.
Ja det har ju blivit så att FB tar upp mkt tid så denna har fått stå tillbaka. Tycker också det är synd. Här kommer lite uppdatering. Jag är nu sjukskriven sen 3/11 2014 och kommer förmodligen inte att kunna jobba igen. Har ju inte heller så lång tid kvar till pension. Vi har inte ställt på HB ännu men den 1/4 ska vi först på morgonen göra olje o filter byte. Sen bär det iväg till Öland där jag för första gången anm. oss till en träff under påsk helgen. Får se hur det går jag gillar ju inte träffar och folksamlingar. Men 3 kompisar kommer också så det ska nog få bra. Vi samlas på Degerhamns ställplats. Hoppas nu bara att vädret blir skapligt. Hej då vi hörs snart igen. Till alla HBK:are använd bloggen här så den blir som förr igen. Till alla jag tjötat med här vill jag bara säga var rädda om varandra o hoppas vi träffar några av er i sommar.
 
Hoppas ni får bra väder i påskhelgen då så ni kan njuta av den vackra omgivningen vid Degerhamn. Själv jobbar jag!!
 
Vet inte varför där är så få som bloggar, men en förklaring av många, kan vara när man skrivit sitt inlägg -syns det inte för andra på grund av eventuellt fel på hemsidan, vet ett par medlemmar som skriver på sin blogg plus mig, vi syns inte på bloggen. :confused:
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
140
Kommentarer
7
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

 • HUSBILSRESOR & ÄVENTYR
  Vilka är HUSBILSRESOR & ÄVENTYR? Vi heter Carina Ekroos och Håkan...
 • Husbilskalles resa
  Hualigen! Här finns knappt 2G-nät! Jag dööööööör! Till slut lyckades...
 • Husbilskalles resa
  Godmorgon! Här har jag sovit gott i natt! Gissa vart jag är?
 • Husbilskalles resa
  Hej alla vänner och förlåt att jag inte hört av mig på väldigt länge...
 • Snart 2018
  Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

 • God Jul & Gott Nytt År
  Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
 • Hej på er !
  Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
 • Hej på er alla.
  Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
 • 2016
  Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...
 • Hej alla HBK vänner
  Nu är vi många som ställer av våra HB vilket alltid är lite vemodigt...

Dela detta inlägg

Toppen