• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Ingen rolig vecka.

:(Nej den senaste veckan vill jag inte uppleva igen. Började med tandvärk som blev värre och värre p.g.a min tandläkarskräck väntade jag för länge. Värken blev till slut helt outhärdlig ringde tandläkaren om akut hjälp. Det visade sig så att hela underkäken var svårt inflammerad. Starkt penicillin sattes omedelbart in. Men inflammationen var så stor att jag fick genomlida tre dagars "helvete" till. Igår började värken avta och svullnaden ge sig. Tanden ska dras ut när inflammationen är borta sen sätta in en krona. Aldrig mer kommer jag att gå länge med tandvärk !
Annars har det varit lugnt här men vi har fått alldeles för mycket snö. Nästa vecka har skolorna här sportlov men efter det vill jag inte ha mer snö. Längtar ju efter vår och värme nu. I helgen ska vi på "40 års kalas" svärdottern fyller 30 år och barnbarnet 10 år så dom slår ihop firandet. Nu ska jag ta en promenad med Nalle i det trots allt vackra vintervädret. Önskar er en fin Alla hjärtansdag . Med vänlig hälsning, Gunilla

Kommentarer

till dej med Gunilla så här på Alla Hjärtans Dag :wink: det var ingen rolig vecka det kan jag hålla med om, lider också av tandläkarskräck. Min tandläkarskräck yttrar sej nog så att får jag tandvärk så är det nåt som ska åtgärdas NU på en gång av rädsla för att det blir ännu värre.
Slutet på din vecka verkar ju bli desto trevligare med lite fest och firande det behöver man nu i denna tråkiga månad, nu vill vi ha VÅÅÅÅR.
Ha en bra fortsättning på dagen och lycka till med tanden :msn_heart::bye::bye: Eva
 
H
Jag fick förra fredagen 8/2 åtgärdat två hål på hörntänderna längst bak i nederkäken (höger sida) plus att jag bitit av små bitar av dessa tänder när jag bet snett. 2050 kr för "kalaset", som hittat! Jag ringde vårt försäkringsbolag om ev ersättning men man får inget om det gäller hörntand tydligen. Ej heller om man orsakat det själv (som jag tolkade det). Man kan kanske få om man bitit i något hårt ex vis på en restaurang (deras ansvarsförsäkring) eller ramlat/snavat på något.

Känner fortfarande av den sidan lite grand (ingen värk dock) och får nog be att de kollar om inte känslan försvinner!!

Lycka till med tänderna Gunilla!

Inger
 
Jag har nu som först fått sova mer än en timma åt gången. Har också klarat mej idag utan värktabletterna. Penicillinet ska jag äta en vecka till sen två bokade tider till hos tandläkaren. Om jag klarar mej under 5000:- får jag vara glad. Men jag måste fullfölja behandlingen med att dra ut tanden och sätta in en ny krona. Dels vill jag inte ha en glugg dels så vill jag aldrig någonsin gå igenom denna smärta igen. Men det är jobbigt när dessa oförutsatta utgifterna kommer i stim. Fick ju renovera personbilen då den pajade för ett par veckor sen. Men det är bara att bita ihop och tänka på att det finns dom som har värre problem. Nu försöker vi se fram emot vår och sommar och husbilslivet.
Med vänlig hälsning, Gunilla
 
Nu har jag blivit helt smärtfri sen några dagar ,helt underbart. Ska äta penicillin i morgon också sen är kuren slut. Nu ska jag bara vänta in återbesöket för att dra ut den onda tanden mm. Idag är här ett riktigt skitväder snö,blåst, kallt och glashalt. Nu är jag så trött på vinter,snö och kyla. Hoppas verkligen att våren hittar hit snart för nu längtar jag efter värme. Så att vi kan börja göra husbilen klar inför kommande resor. Har planerat för många fina platser att besöka. Skulle vara underbart om vi kunde få en härlig vår och fin sommar i år. Förra året var ju lite väl regnig för min smak tror att vi alla behöver en varm skön semester. Ha det gott alla vänner ute i kylan eller inne i värmen.
Med vänlig hälsning, Gunilla
 

Blogginlägg information

Författare
Rolf & Gunilla
Visningar
531
Kommentarer
4
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Fler inlägg från Rolf & Gunilla

  • Snart 2018
    Imorgon lämnar vi ett mkt tufft 2017 bakom oss. Jag ( Gunilla ) har...
  • God Jul & Gott Nytt År
    Önskar alla HBK are en underbar jul och ett gott nytt år. Hoppas ni har...
  • Hej på er !
    Nu börjar res lusten tränga på. Vi bytte ju husbil i oktober och...
  • Hej på er alla.
    Härom dagen drabbades jag av vårkänslor. Ut i husbilen städade ur alla...
  • 2016
    Gott nytt år alla husbils vänner. Ja nu har vi en helt ny säsong...

Dela detta inlägg

Toppen