• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Husbilskalles resa

Hej!

Jag heter Husbilskalle och är klubbens maskot. Jag hoppas att få följa med så många medlemmar som möjligt på sina resor i Sverige och utomlands. Då får jag se mycket och med lite hjälp från dem jag reser med så kan jag berätta om mina eskapader. Med lite tur kanske jag kan komma med på någon bild också från olika platser så att alla på Husbilsklubben.se vet var jag är.

Förra hösten åkte jag runt i nästan hela Europa kändes det som. Jag fick åka med upp till Passo dello Stelvio i norra Italien. Det var en häftig serpentinväg med massor av tvära serpentinkurvor. Här sitter jag uppe på toppen och blickar ut över den fantastiska utsikten.
HBK Kalle Stelvio.jpg

Jag har hört att jag snart skall få följa med en annan bil och då går antagligen färden upp till Göteborg. Det skall bli skönt att få röra på sig efter att ha varit flera månader i Ystad. Men innan jag byter bil skall dom jag åkt med nu berätta lite hur det hela fungerar:


Tanken med Husbilskalle är att han skall åka med så många som möjligt. När den som har honom för tillfället träffar någon annan medlem så kan man fråga om de är intresserade att låta Husbilskalle följa med dem ett tag. Sedan träffar denna nya medlem en tredje medlem på någon resa och Husbilskalle kan då få byta värdfolk igen. På så sätt flyttar han från bil till bil, från medlem till medlem. Lite som en stafettpinne.

För att vi övriga skall veta vad Husbilskalle har för sig så är det viktigt att den som har hand om honom skriver några rader då och då, gärna med bilder på Husbilskalle vid olika resmål. Det kommer så småningom att bli en lång reseberättelse som förhoppningsvis kan sträcka sig flera år framöver. Denna reseberättelse finns i tråden Husbilskalles resa i Under Markisen.

Husbilskalle har en ryggsäck som innehåller en kortfattad beskrivning samt ett adresskort om han skulle råka komma bort.

Just nu är Kalle på väg till Göteborg tillsammans med Hjulnissarna HBK 1025. Jag hoppas att det snart kommer lite berättelser om hans fortsatta resa nu när våren inte är så jättelångt bort här i södra delen av landet.

Kommentarer

Sv: Husbilskalles resa

Intressant att få veta hur långt har Husbilskalle rest och var befinner han sig just nu? Vem är den lycklige som just får ha Husbilskalle som resekamrat?
 
Sv: Husbilskalles resa

Vi är de lyckliga som för tillfället rår om Kalle. Tyvärr är ju väder och arbetskrav lite emot oss just nu men....
Kanske det redan på lördag-söndag kan bli en liten tur med bilen - varför inte till Fotöbron. Eventuellt möter vi och Kalle då någon annan trevlig HBK-are som vill ta sig an vår medresenär. Just nu vilar Kalle och bilen i "julesnö" (typiskt mars - det var rena rama våren igår) men vem vet - kanske imorgon vårluften kommer till Göteborg:msn_wink:!

Vem blir den lycklige att få rå om Kalle???
Vi har HBK-skylt fram och bak - håll utkik!

Lisbeth o Boo/Hjulnissarna HBK 1025, Göteborg
 
Sv: Husbilskalles resa

HusbilsKalle är hjärtligt välkommen att träffa Ludde Kuddsson himself (se tråd "Ludde Kuddsson" under Markisen))! Det vore nog en merit att ha träffat Herr Kuddsson, då detta är en gammal och berest person, som kanske kan dela med sig av sina erfarenheter!
Vi ska ut med husbilen på tur nästa helg, och vill Kalle hänga på så går det bra!
Vi bor nära E6 strax söder om Göteborg, så om Hjulnissarna passerar så är det bara att höra av sig!
Telefonnr i medlemsmatrikeln

MVH Ludde Kuddsson (Annette Seldén)
 
Sv: Husbilskalles resa

Det vore väl att kännas övervakad men tänk att trycka i en sådan GPSspårare som man har till hundar då kan alla se var han är för stunden .
http://www.petlink.se/

Men det skall bli kul att se hur lång han har åkt i höst .
 

Blogginlägg information

Författare
Husbilsklubben.se
Visningar
615
Kommentarer
4
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Husbilsklubben.se

Dela detta inlägg

Toppen