Det finns många fördelar med att vara ute och cykla mer än att man får motion, man upptäcker saker man annars hade missat. När vi var på Westerqwarn i augusti hade vi våra cyklar med oss och tog då en cykeltur till Västerås. När vi passerade på väg ut genom Kolbäck fick vi syn på en skylt med texten husbilsinredning. Ett företag vilket ingen av oss kände till sedan tidigare. Vi tyckte det lät intressant och bestämde oss för att ta reda på mer.

I lördags var det dags för att ta reda på mer, vi hade bestämt möte med Sinan Mati som driver företaget Husbilsinredning på Mellangatan i Kolbäck. Vi parkerade vår husbil utmed gatan bredvid fabriken där det redan stod andra husbilar.

Genom att vi använder husbilen på olika sätt; vi åker ensamma, med flera eller så vistas vi många i husbilen för att umgås och då får man försöka hitta bra lösningar där alla får plats och att man inte behöver sitta trångt.

Fördelen med vår husbil är att den är rymlig och vi har sex bältade sittplatser. Båda sofforna vid bordet kan enkelt förlängas. Efter att ha gjort detta i praktiken har vi valt bort att förlänga soffan närmast köksdelen för att förbättra framkomligheten.

Husbilsinredning

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
1.101
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen