• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

På påskdagen tog vi husbilen för ett dygn i Kilsbergen som är ett område som vi uppskattar för dess härliga natur, stillhet och möjlighet till fricamping nära olika sjöar. Våra barn tycker också att det är mysigt att träffas, äta och umgås och att man samtidigt kan vara ute. Några av barnen mötte vi upp efter vägen till platsen vi valt, några kom dit senare. Vi hade skickat koordinater men det är inte alltid GPS i mobilen fungerar till 100%. Vi valde en plats vid en sjö med gott om utrymme för både husbilen och personbilarna. Här fanns en härlig grillplats och vi hade tagit med oss ett eget grillstativ, perfekt vid sån här tillfällen då det inte heller tar någon plats i bilen. Så när elden var igång var det bara att sätta igång med att grilla korv och hamburgare. Allt smakar så mycket bättre ute i naturen. Småkillarna valde andra alternativ. Läs fortsättningen på vår blogg som ni hittar via denna länk Fricamping i Kilsbergen
  • Gilla
Reaktioner: Hoffa68

Kommentarer

Låter härligt, ett bra sätt att umgås med nära och kära. Många är så stressade i dagens samhälle och har svårt att koppla av. Naturen är ett fantastiskt ställe för avkoppling.
 
Låter härligt, ett bra sätt att umgås med nära och kära. Många är så stressade i dagens samhälle och har svårt att koppla av. Naturen är ett fantastiskt ställe för avkoppling.
Så är det verkligen, och man behöver inte så mycket som man tror. För naturen erbjuder så mycket bara man stannar upp och ser det. Tack för din kommentar.
 

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
991
Kommentarer
2
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen