• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Finns jag ??

Om jag inte är närvarande är jag frånvarande då, eller så kanske jag inte finns för ingen ser mej. Tekniken går med en hastighet framåt att många inte hinner med, tur det inte finns bäst före datum på teknikprylar, fast ibland borde det kanske varit så.


VVFB denna klubb är jag medlem i och det är gratis och man får själv välja om man vill vara med. Min hustru är med i denna klubb och det plingar oavbrutet i hennes mobil, ja även på hennes Ipad. Snart kan nog någon fixa fram en melodislinga i stället för allt plingande, men i och för sej hade det blivit tråkigt höra på samma melodi hela tiden dygnet runt. Vet du inte vad det är för klubb Våga Vägra FaceBook.


Någon gång förra året satt jag och hustrun och åt middag med en del vänner, man brukar i gamla tider säga ”låt maten tysta mun” för ingen sa något, det var nästan knäpptyst. Alla satt med en mobil i handen och tittade på den, knappade på den, för man måste ju vara med på Facebook, Instragram, Tvitter, Mail osv, alla måste tydligen vara nåbara 24 timmar om dygnet, annars finns man inte. Men tänk er synen på ett helt sällskap runt ett middagsbord där alla satt med ansiktet tryckt mot mobilen, sen klaga någon att maten var kall, själv hade jag ätit min efterrätt innan mobilspanarna hade ätit sin varma förrätt kall.


Oj vad är det för en signal du har i din mobil, sa barnbarnet, när det ringde, det är en sådan signal som vi hade på vår svarta backelit telefon när jag var ung på 50 talet. Konstigt sa, barnbarnet, jag fattar inget sa han och gick.

Skärmklipp.JPG

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Deleted member 11118
Visningar
416
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Dela detta inlägg

Toppen