• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Fasaskogen är ett område i södra Kilsbergen. Här passerade vi i våras på valborgsmässoafton när vi valde en annan väg hem från Dormens hembygsgård i Baggetorp. Håkan var senare med på invigningen av porten till Fasaskogen.

Efter att vi hade åkt på slingriga skogsvägar öppnade skogen plötsligt upp sig och där låg en vacker rastplats med en grillstuga med ett innerum och ett grillrum. Solen var på väg ner och snart var det mörkt men bestämde ändå oss för att hit skulle vi återkomma framöver vid tillfälle.

I helgen fanns både tid och ork. Det skulle bli fint väder i helgen och vid 10-tiden lämnade vi hemmet tillsammans med barn och barnbarn och åkte mot Karlskoga. Efter en felåkning var vi framme men vi var inte ensamma. Det var fullt med bilar så vi valde då istället att åka upp på Örgivsvägen en bit. Där parkerade vi och åt vegetariskt lasagne, som vi gjort kvällen innan, och gick sedan mot Gällberget.

Det var många som var ute och det är ett populärt område. Vi gick upp till sjön Gällen på grusvägen men tillbaka till husbilen följde vi leden genom skogen. Sigge, vårt barnbarn satt ibland i paraplysulkyn och ibland turades vi om att bära honom och sulkyn upp och ner över stock och sten.

Fasaskogen

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
780
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen