En ding, ding värld

Skärmklipp.JPG


Sushi, uttalet kan var svårt beroende på hur många procent man hinkat i sig. Varför skall det vara så svårt att stava eller uttala en maträtt. Jag brukar bli lite misstänksam när maträtten är svårare att stava till än äta. Sedan spelar det ingen roll från vilket land den kommer, man skall ändå inte prata med maträtten. Sushi skall ätas med pinnar, sa min jobbarkompis. Hur lång middag har vi, svarade jag. Vilken vettig människa har kommit på att man skall äta rå fisk med pinnar. Varför måste fisken vara rå. Hur får man i sig alla dessa riskorn med pinnar, skall man sitta där över sin talrik en hel djävla dag. Inte konstigt hamburgerställen går så bra där får man maten i näven, tänk om vi skulle käkat hamburgare med pinnar, hur får man då i sig den goa dressingen. Skippa alla bantningstips och ge alla som vill gå ner i vikt två pinnar så löser sig resten själv.

Den senaste trenden är att installera en köksblandare som man får kolsyrat vatten ifrån. Det är faktiskt sant att det finns en sådan blandare att köpa. Nu kan man diska i bubbelvatten och hade man varit mindre i storlek kunde man tagit ett bubbel bad i diskhon. Ven f-n hittar på allt som ingen människa frågar efter.

MP det står för miljöpartiet och inte missnöjespartiet som kanske egentligen vore det rätta. Detta flummiga parti vill införa högre skatter på utsläpp från flygplan. Snart blir skatterna så höga att ingen har råd att flyga. Hur kommer man då till Mallorca eller till den Grekiska övärlden för att ta några exempel. Luftballongen och Zeppelinarna är på väg tillbaka, det är väl detta som kallas återvinning. MP vill ta oss tillbaka på en resa till en svunnen tid då vi gick klädda i säck och tog oss fram på hästryggen. En tanke bara, hur kommer vi till OS i Sydkorea om inte flyget går. Åker vi kanske segel båt dit.

I dag är det torsdag finns risk att det blir pinnar till ärtsoppan, fast så elak är nog inte hustrun.

Senaste recensioner

Där var inte mycket förnuft i den texten... så skylten stämmer...
Jag gillar att äta med pinnar. Man slänger inte i sig maten utan hinner känna efter när man är mätt, men resten av kåseriet var "spot on".
  • Gilla
Reaktioner: Deleted member 11118

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Deleted member 11118
Visningar
762
Recensioner
2
Senaste uppdatering
Betyg
3,00 stjärnor 4 betyg

Fler inlägg från Kåserier

Dela detta inlägg

Toppen