Torrbollar i husbilen.

Nilo51
Visningar
345
Gillanden
5
Kommentarer
1
Reseberättelser
Efter en tids sjukdom är jag på fötterna igen, när jag var hyresgäst på sjukhuset kom jag till insikt med att man inte behöver ha den ha den här nya husbil jag tänkte köpa eller ta på tur utomlands, Sverige/Norge har så många finna platser att min husbil på 15+ fungera och den har plats för...
Nilo51
Visningar
204
Gillanden
1
Kommentarer
1
General
Fotevikens Museum är ett arkeologiskt friluftsmuseum som visar hur livet kan ha varit i en stad under sen Vikingatid - tidig Medeltid. Vill du besöka museet och kommer med husbil finns Ställplats med gräsunderlag och härlig havsutsikt.
Nilo51
Visningar
242
Kommentarer
3
General
Nu är det påsk och husbilen skall fram, ta det försiktigt på vägen och glad påsk önskar jag till alla i klubben. Nilo51 :bye:

Blogginformation

Författare
Nilo51
Blogginlägg
3
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Nilo51

Fler bloggar från Nilo51

Dela denna blogg

Toppen