Bara två pass sedan Semester

Om vi längtar. Jo, det gör vi, vi låtsas bara för att liksom stå ut de där sista. Fast egentligen är det inte tiden just nu som är bäst?

De här stackars dagarna innan Semestern är i semestern. Nu när allt ligger där borta, i framtiden. Vi har lika många dagar kvar att jobba jag och maken. Han har två dagar kvar och jag har två pass kvar. Han har enligt mig bara kortdagar, vilka är 8 timmars pass, mina är några fler timmar.
Hans väntan tar slut på fredag, min tar slut på söndag. Han är elektriker, jag jobbar inom behandling. När man som jag jobbar med människor, är dagarna inte så viktiga. Helg som vardag är de lika. Men min längtan är lika mycket längtan och jag har möjligheten att längta några extra dagar.

Jo, snart, snart är vi där i all ledig tid tillsammans med vår lilla Buster som vår bil nu är döpt till. Vi har varit Campare i många år men då i husvagn. Nu nytt för i år är det Husbilen Buster som är en Burstner som gäller.
Nog med förändring när det gäller campare-livet, det får räcka med bytet av ekipage. Den där sommar resan blir ändå norr över. Eller mitt i, fast norr över. Närmare bestämt Vilhelmina, Saxnäs, Vildmarksvägen och allt det där vackra uppe i Lappland.
Om bara några dagar är vi där inte Norr kanske men ändå i semestertiden.
Lev idag just nu, igår finns inte längre kvar och morgondagen kommer först i morgon.
Kolla in min andra blogg
18927088_10154838781654296_1559500680_o.jpg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Tommy o Carina
Visningar
357
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Kåserier

Fler inlägg från Tommy o Carina

Dela detta inlägg

Toppen