1 månad kvar på WiFi test

1 månad kvar på WiFi test

I samarbete med Wifi.se

Nu är det snart bara 1 månad kvar på vår testperiod av 4G router med abonnemang från wifi.se. Dagarna mellan jul och nyår var vi på Bjursås Skicenter där mottagningen var skaplig både för att surfa och titta på TV. Då vi var 6 vuxna så testa vi alla att surfa samtidigt samt kolla på film via nätet i två olika husbilar. Vi några tillfällen blev det lite segt, men om det beror på routern eller svag mottagning är inget vi kan uttala oss om. Eller kanske berodde det på att nästan 100 bilder från olika telefoner skickades samtidigt till oss via samma uppkoppling!

Enligt företaget ska routern tåla -20 grader så därför passade vi på att hänga den på utsidan av husbilen under tiden då det tyvärr bara va -10 grader kallt. Resultatet blev att vi inte märkte någon skillnad beträffande mottagning och kapacitet.

Efter dagarna i Bjursås åkte vi vidare till Caravan Club i Tandådalen för nyårsfirande. Vi åkte via Rättvik där vi stannade en natt på campingen vid Rättviksbacken. I Rättvik var det inga som helst problem med utrustningen. Däremot “hackade” det vid vissa tillfällen när vi via nätet tittade på film under nyårskvällen. Kanske i och för sig många som samtidigt belastar nätet då.

Hittills är vi mycket nöjda med utrustningen, mottagning, hastighet och surfkapacitet av den testade utrustningen.

Senaste recensioner

Hur kan man köpa denna Router och hur mycke kostar den
Lekeberg
Lekeberg
Hej Här hittar ni mer information om beställning och priser https://wifi.se/

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
397
Recensioner
1
Senaste uppdatering
Betyg
4,00 stjärnor 1 betyg

Fler inlägg från Vintercamping

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen