Vänner!

Så har då vår semester startat, och vilken början det blev. Vi har haft och har underbart väder här i Norrbotten med trettiogradig värme i flera dagar nu, härligt!
Vi har startat med några dagar i stugan där det fiskats abborre till middag och målats och annat underhåll man behöver göra. Men nu åker vi snart ut med husbilen några veckor, vi håller oss i Sverige även i år. Även fast vi är fullvaccinerade och det finns covidintyg numera. Kanske ändå blir en liten sväng till Finland som är nära oss och som nu öppnat gränsen för de som har covidintyg.

I klubben arbetar vi på och kommer att genomföra vårt första fysiska styrelsemöte sedan september 2020 nu i mitten på juli. Kul och bra att kunna träffas irl även om vi genomfört styrelsemöten digitalt/video ungefär en gång i månaden under pandemin så är det ändå när vi kan genomföra fysiska heldagsmöten som vi verkligen kommer framåt.

Jag vill passa på att tacka er medlemmar som haft förståelse för inställt årsmöte 2020 och framflyttat årsmöte i år. Men ingen kunde ju se vad denna pandemi skulle innebära. Vi har ju ändå kunnat ta vissa beslut via extra medlemsmöten här på forumet.

Vi hoppas nu att vi kan genomföra vårt planerade årsmöte den 28 augusti, när restriktionerna nu lättat från och med den första juli. Håll utkik på forumet när vi lägger ut information om detta.

Hoppas nu att ni alla får en skön sommar!

/Leif