Vänner!

Ja nu är vi i mörkaste november, här i Norrbotten fick vi över två decimeter nysnö i början av månaden men allt detta har regnat bort. Förra helgen var sista helgen på ett tag med husbilen, så nu står den i sitt garage ett tag. Nästa gång den kommer ut kan bli till jul och det är inte så länge dit.

Vi har genomfört ett styrelsemöte i november, där vi nu har gått vidare från telefonmöte till videomöte, mycket bra sätt att mötas på när man inte kan träffas IRL. Roligt också att se alla då man under detta "corona"år inte träffats lika ofta som vanligt.

Vi har nu som ni säkert sett slutfört omröstningen om årets husbilsvänligaste kommun. Vinnaren i år blev återigen Mariestad, den första kommun som vunnit två gånger (2016 och 2020). Tyvärr kunde vi inte dela ut priset på vårt årsmöte som brukligt är, men Vice ordförande Åke Andersson, vår sekreterare Nils Svensson samt vår ansvarige för ställplatsgruppen Gabor Györik fanns på plats i Mariestad för att dela ut vinsten.

Annars så arbetar vi på för fullt för att hålla vårt forum i gott skick och dessutom hela tiden göra förbättringar stora som små. Vi arbetar även med årsmötesträff och årsmöte 2021 och hoppas verkligen på att det går att genomföra i någon form nästa år.

Men inget ont (corona) som inte har något gott med sig, jag ser att husbilsförsäljningen har gått mycket bra under året framförallt på begagnatsidan. det är väl fler och fler som bland annat ser att det är ett perfekt sätt att resa på "om man vill vara för sig själv för en stund".

Ha nu en fortsatt mysig senhöst/vinter.

/Leif